2777
2789

خانوما سالگرد ازدواج تون، همسرتون یادش می مونه؟؟ و چه هدیه ای می گیره؟؟ 

ما از 18م به بعد کلا 200 هزار برامون مونده اونم برا پول نون کنار گذاشتیم 

یعنی تا 30م که شوهرم حقوق بگیره هیچی نداریم 

و 27 این ماه سالگرد ازدواج مون هست،  اما من که میدونم ما هیچ پولی نداریم و نمی تونیم نه جشن دو نفره ای نه کادویی چیزی بگیریم، و نباید هم از شوهرم انتظاری داشته باشم چون هیچ پولی برامون نمونده این ماه 

شما به جای من بودید چیکار می کردید چه حسی داشتید،،، آیا با اینکه می دونید شوهرتون پول نداره بازم می تونید ازش انتظار داشته باشید؟ 

اولین سالگرد ازدواج مون هست 

شاید یه جایی یه جوری پس انداز کرده اژ قبل 

شاید هم نرسونده اگر این مورد دوم باشه با یه شاخه گل هم کلی ذوق کن و ازش تشکر کن گناه دارن

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

ب همسرم فشار نمیاوردم میگفتم شیرینی تر فقط بخر 

کادو برام مهم نیست 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

بابا بیخیال این حرفا 

بزار چند روز بعد که حقوق گرفت باهم یه جایی برید بگردین حالا چند روز دیگر جشنشو بگیرید مهم اینه که بهتون خوش بگذره

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

اولین سالگرد ازدواجمون همسرم فقط یه شاخه گل صورتی خرید 

خیلی ذوق کردم و خوشحال شدم😍😍😍🌹😂

امسال بعد 15سال چون کنارم نبود سی تومن بهدکارتم زد گفت هر چی دوس داری بخر😂😂😍

اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚💚
آره منم همین رو گفتم

اره مهم نیست زمانش 

مهم اینه که شاد باشید کنار همدیگه 

و مسائلو اسون بگیرید به موقعه اش همه کار میشه کرد🌸

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

امسال برام ساعت خرید

ولی ما هم چالش های مالی داشتیم

یه ژله یا یه کیک کوچیک اگه موادش رو داری درست کن یه موزیک بذار.حتما که نباید هدیه باشه خودت ترتیب یه جشن ساده رو بده

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
2810