2777
2789
عنوان

امروز یه معجزه واقعی دیدم

164 بازدید | 14 پست

دیشب برای یه کاربر ختم چند سوره از قرآن رو انجام دادم ب نیت امواتش از ته دل براش خواندم .

امروز یه معجزه واقعی دیدم ک هزاران بار خدارو شکر کردم و مطمئنم خدا نظر لطف بهم داشته ک نابودم نکرد 

پسرم ک یکسال و نه ماهشه 

امروز شوهرم هی می‌رفت سر پشت بوم ک هواکش درست کنه  برای تایید گاز باید هواکش نصب کنه

بعد دیگه کارش تموم شد رفت بیرون  و راه پله این خونه در نداره و کلا راهش بازه ب پشت بوم 

چند ساعت بعد دیدم صدای گریه پسرم از دور میاد 

اول توی حیاط نگاه کردم دیدم نیست بعد فک کردم صدای بچه های همسایه هست بعد دیدم ن انگار صدای پسر خودم از حیاط همسایه میاد. 

چون قبلاً هم می‌رفت سر پشت بوم یا راه پله و من هی میوردمش  شک کردم ک افتاده پایین از حیاط همسایه 

یا خدا ب سرعت از پله ها رفتم بالا و نگاه حیاط همسایه کردم دیدم اره پسرم از پشت بوم افتاده .خدا نصیب گرگ بیابون نکنه زهره ترک شدم فقط دیدم پیرزن صاحب خانه از تو خونه اومده بیرون و بغلش کرده بود و داشت گریه میکرد  حتما میمیره دور از جونش 

سریع خودم رسوندم بهش تا بغلش کردم اروم شد  ولی اصلا حرف نمی‌زد ک فک کردم از ترس دور از جانش لال شده  تا حدودا ده دقیقه هرچی آب دادم بهش نخورد 

فقط پیشونیش زخم  شده بود 

بردمش بیمارستان و گفتم از بوم افتاده همه علائم حیاتی شو چک کردن  و عکس از سرش گرفتن و نمونه خون و ادرار گرفتن 

گفتن خدا رو شکر هیچ مشکلی ندارد 

هزاران بار خدا رو شکر کردم بخاطر لطفش 

خدایا ممنونم .خدایا شکرت .خدایا هزاران بار شکر 

معجزه. واقعا وجود داره بی اعتقاد نباشید . خدا پشت و پناه همه شما .. برام دعا کنید .  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
خدا رو شکر بهش مایعات بدین و استراحت کنه فقط اگ ازش خدایی نکرده چیزی دیدین سریع ببرین دکتر

سه چهار ساعت تو اورژانس بودم همین الان اومدم خونه  گفت همه چیزش خوبه مرخصه

الهی عزیزم بلا به دور ، بله معجزات واقعا وجود دارن چقدر خوب که شما مورد لطف خدا قرار گرفتین واسه پسر ...

خودمم تو اوج ناراحتی فقط می‌خندیدم ک پسرم هیچیش نشده و خوشحال بودم بخاطر اینکه خدا بهم رحم کرد .

2810