دیشب برای یه کاربر ختم چند سوره از قرآن رو انجام دادم ب نیت امواتش از ته دل براش خواندم .
امروز یه معجزه واقعی دیدم ک هزاران بار خدارو شکر کردم و مطمئنم خدا نظر لطف بهم داشته ک نابودم نکرد
پسرم ک یکسال و نه ماهشه
امروز شوهرم هی میرفت سر پشت بوم ک هواکش درست کنه برای تایید گاز باید هواکش نصب کنه
بعد دیگه کارش تموم شد رفت بیرون و راه پله این خونه در نداره و کلا راهش بازه ب پشت بوم
چند ساعت بعد دیدم صدای گریه پسرم از دور میاد
اول توی حیاط نگاه کردم دیدم نیست بعد فک کردم صدای بچه های همسایه هست بعد دیدم ن انگار صدای پسر خودم از حیاط همسایه میاد.
چون قبلاً هم میرفت سر پشت بوم یا راه پله و من هی میوردمش شک کردم ک افتاده پایین از حیاط همسایه
یا خدا ب سرعت از پله ها رفتم بالا و نگاه حیاط همسایه کردم دیدم اره پسرم از پشت بوم افتاده .خدا نصیب گرگ بیابون نکنه زهره ترک شدم فقط دیدم پیرزن صاحب خانه از تو خونه اومده بیرون و بغلش کرده بود و داشت گریه میکرد حتما میمیره دور از جونش
سریع خودم رسوندم بهش تا بغلش کردم اروم شد ولی اصلا حرف نمیزد ک فک کردم از ترس دور از جانش لال شده تا حدودا ده دقیقه هرچی آب دادم بهش نخورد
فقط پیشونیش زخم شده بود
بردمش بیمارستان و گفتم از بوم افتاده همه علائم حیاتی شو چک کردن و عکس از سرش گرفتن و نمونه خون و ادرار گرفتن
گفتن خدا رو شکر هیچ مشکلی ندارد
هزاران بار خدا رو شکر کردم بخاطر لطفش
خدایا ممنونم .خدایا شکرت .خدایا هزاران بار شکر
معجزه. واقعا وجود داره بی اعتقاد نباشید . خدا پشت و پناه همه شما .. برام دعا کنید .