2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم من ۱۰ تا فرستادم برات ۱۰ تا صلوات فرستادم برات انشالله به حق اربابم حسین حاجت روا شی لطفاً ...

مممنونم عزیزم انشالله فردا عازم مشهد هستم وبه شرط لیاقت دعا گوی شما

ببخشید فردا عازم مشهدیم چند بار رفتیم ولی غذا ی حرم قسمت نشده امشب اسم نوشتم گفتم با دعای شما شاید ...

التماس دعا

سرتاسر این شهر با رنگ قرمز بنوسید علمدار سپاه  امد      من به خداوند ایمان دارم که روزهای خوبی پیش رو داریم                                      

وای خدای من ان شاالله سفر خوبی داشته باشینو حاجت روا باشین خیلی دعام کن خیلی محتاجم

ببخشید تازه پیامتون رو دیدم و اومدم از مشهد انشالله بزودی قسمت خودتون شه براتون صلوات میفرستم 

ببخشید تازه پیامتون رو دیدم و اومدم از مشهد انشالله بزودی قسمت خودتون شه براتون صلوات میفرستم

اشکال نداره خواهش می کنم  بعد خواهرم میشه از الان اشنا شویم 

سرتاسر این شهر با رنگ قرمز بنوسید علمدار سپاه  امد      من به خداوند ایمان دارم که روزهای خوبی پیش رو داریم                                      

منظور  اینکه 

میشه روزی چندتا صلوات بفرستن  خداخیر تون بده