2777
2789
عنوان

با این بیشعور نمک به حروم چی کنم

266 بازدید | 33 پست

یه ادم منزوی درونگرا ساکته که عذاب میکشه از تنهاییش من نباشم هیچکس تو مدرسه باهاش نیست حرف بزنه و هم کلام بشه

این بیشعور بچه طلاقه خودش نگفته شنیدم از دوستای قدیمیش بعد چند روزی حالش بد بود کلی حالشو خوب کردم واسش خوراکی گرفتم دلقک بازی دراوردم حالشو خوب کنم چون معتقدم حال کسیو خوب کردن انرژیش به زندگیم برمیگرده

تو مدرسه با بچه ها هماهنگ کردیم گوشه حیاط واسش تولد گرفتم

بعد این نمک نشناس هر جا تو جمعی میشنیم یا پای شوخی و غیر شوخی منو ضایع میکنه خوردم میکنه

اصن دوست داره تخریب کردن منو 

هیچی نمیگه مگر اینکه بخواد منو ضایع کنه

امروز به حدی دلم شکست که بغضم گرفت سر کلاس

میدونم خودم اینا مسائلیه ادمایین که ۱۰ سال بعد حتی اسمشونم یادم نمیاد

من کنار اومدم با این موضوع فقط میشع راهنماییم کنین چطور ازین بیعد باهاش رفتار کنم

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه

به هیچ جات حسابش نکن

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی کار زشتی ولی از حد گذشت هر زری زد بگو از بچه ای ک ننه بابا بالا سرش نبوده بیشتر از این انتظار نمیره نبودن تربیتت کنن دیگ

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

با خودش حرف زدی؟ گفتی از چی ناراحتی؟

یع یار امتحان کن اگر دیدی بازم تکرار میکنه

کلا فاصله بگیر

ادم با کسی دوست میشه که حالش باهاش خوب باشه

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
بچه طلاقه ،ایدز که نداره اونجوری که تو گفتی😤

من تو حرفام اینو گفتم؟

بچه طلاق یه خلا داره مه نیاز داره با محبت و توجه اطرافش جبران بشه منم دقیقا همین کارو کردم

ببشتر به مراقبت و محبت نیاز داره

مگه گفتم ایدز داره

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه
مستقیم بهش بگو،لگو که از این کارش ناراحتی واگر بخواد تکرار کنه دوستای رو تموم می‌کنی

قبلا ازم پرسید بهش قاطع گفتم اره مثه اینکه یادش رفته دوباره

خیلی کار زشتی ولی از حد گذشت هر زری زد بگو از بچه ای ک ننه بابا بالا سرش نبوده بیشتر از این انتظار ن ...

این حرف از کار اونم زشت تره مگه ازدواج طلاق اونا دست این بوده ،اگه خودت تو شرایط بد جدا بشی دوست داری همچین حرفی به بچت بزنن

با خودش حرف زدی؟ گفتی از چی ناراحتی؟یع یار امتحان کن اگر دیدی بازم تکرار میکنهکلا فاصله بگیرادم با ک ...

قبلا ازم پرسید باهات شوخی میکنیم(تخریبو اسمشو میذاره شوخی) ناراحت میشی قاطع گفتم اره ولی مثه اینکه یادش رفته