2777
2789
عنوان

ب نظرتون چی میشه که

71 بازدید | 20 پست

ی سریا آنقدر راحت ازدواج می‌کنن بچه دار میشن میرن سر کار ولی بعضیا تو ی چیز ساده میمونن 

دلیل خاصی داره ینی ؟ 

بالاخره کاربریمو جدا کردم 

نظر شخصیه منه خب شاید دلیلش ترس بیخود و یا تنبلی باشه

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید طرز تفکر آدما باشه

بعضیا ازدواجو مسئولیتشو خیلی سخت میبینن بعضیا خیلی آسونه

اینطوریه ک دهه شصتیا هنوز از ازدواج واهمه دارن در حالی ک دهه هشتادیا دو سه تا بچه دارن

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
آخه مثلا برا ازدواج چ تنبلی ؟

نه در مورد سر کار یا مهارت جدید میگم

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

شما چون خیلی به این موضوع فکر میکنید و ازدواجتون جور نشده، براتون عذاب آور شده.نباید اینقدر بهش اهمی ...

دقیقا همینه . توانم رو گرفته جوری ک راه رفتن هم برام سخته . ولی میترسم از آینده وحشتناک میترسم 

شاید طرز تفکر آدما باشهبعضیا ازدواجو مسئولیتشو خیلی سخت میبینن بعضیا خیلی آسونهاینطوریه ک دهه شصتیا ...

آفرین . مثلا خود من خیلی دقیق میشم تو طرف دوست دارم ب دلم بشینه ی سریا هر کی اومد خاستکاری شون زیاد معطل نمیکنن قبول می‌کنن 

عزیزم همش ضمیر ناخداگاهه . باید عوضش کنی و عادتای جدید شروع کنی تا بتونی کامل تغییر بدی زندگیتو

مثلا چطوری عزیزم ؟ چطور ترس از تنهایی و ازدواج نکردن از بین ببرم ؟ 

میترسم من هیچ وقت عشقی نداشته باشم 

2810