2777
2789
عنوان

ب نظرتون چی میشه که

| مشاهده متن کامل بحث + 71 بازدید | 20 پست
آفرین . مثلا خود من خیلی دقیق میشم تو طرف دوست دارم ب دلم بشینه ی سریا هر کی اومد خاستکاری شون زیاد ...

همینه دیگه

خوب از بس تو هر دوره ای یه سری ملاک مد شد،یا اطرافیان یه سری شرایط گذاشتن و لینا پس ذهنمون موند

مثلا خیلیا حاضرن دوست داشتنو فدای بقیه ملاکا کنن

خیلیا منتظرن یکی پیدا شه ک همه معیاراشونو داشته باشه

ولی خیلیا راحت از این حرفا خودشونو با هر شرایطی وفق میدن 

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
از چی میترسید

ازبچه ازاینکه نتونم خوب ادبش کنم نتونم اعصابموکنترل کنم .نتونم بدون خواب بمونم.ازاینورم پسرم تکه همش میگه چرامن کسی وندارم

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا همینه . توانم رو گرفته جوری ک راه رفتن هم برام سخته . ولی میترسم از آینده وحشتناک میترسم

شکک نکن میتونی همه چیو تغییر بدی من از تو بدترم میفهمم چی میکی ..

تمام ارزو هاتو دقیقو با جزئیات هر روز هر روز توی دفتر به زمان حال بنویس ..وقتی حالت خوبه اینکارو کن ..شاید یه روزایی خسته شی از اینکار اما فقط ادامه بده .. تا توی ضمیر ناخداگاهت نفوذ کنه . تا عادتای جدید جایگزین شه .. بخوام توضیح بدم خییلی مفصله 

هر سوالی داری بپرس من اینچیزارو خیلی پیگیرم .پیجی چیزیم خواستی معرفی میکنم 

همینه دیگهخوب از بس تو هر دوره ای یه سری ملاک مد شد،یا اطرافیان یه سری شرایط گذاشتن و لینا پس ذهنمون ...

آفرین شما چقدر عاقلی و حرف منو میفغمی . 

ب قول شما ی سریا هم خودشون هم خانواده بشدت راحت و سریع خودشون با شرایط وفق میدن ایراد نمیگیرن . 

بالاخره کاربریمو جدا کردم 
شکک نکن میتونی همه چیو تغییر بدی من از تو بدترم میفهمم چی میکی .. تمام ارزو هاتو دقیقو با جزئیات هر ...

چقدر جالب ... حتما این کارو میکنم . 

خیلی ممنونم واقعا ب فکر افتادم 

بالاخره کاربریمو جدا کردم 
چقدر جالب ... حتما این کارو میکنم . خیلی ممنونم واقعا ب فکر افتادم

اره حتما حتما شروع کن تو یوتیوبم ویدیو های مربوطه نگاه کن .. یه خانمه هست دکتر رضایی فکر کنم قشنگ توضیح میده متوجه میشی چی به چیه