2777
2789

همه چی ک پول نیست خیلی کسل کنندس ن هیجانی ن چیزی

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

یعنی محضر رو میگی که عقد میخونن؟؟ 

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینم در نظر بگیر سرمایه میخواد

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم

اره

یعنی عموت روحانیه؟ 

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
اتفاقا هم شاده هم خیلی مردمیه

مردمی و شاد بودن با هیجان انگیز بودن باحال بودن فرق داره😐😑

جراح هیجان انگیزه خلبان هیجان انگیزه پلیس هیجان انگیزه. 

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

مردمی و شاد بودن با هیجان انگیز بودن باحال بودن فرق داره😐😑جراح هیجان انگیزه خلبان هیجان انگیزه پلی ...

دیگه کسی که 70 میلیون پول داره، حوصله ش رو داشته باشه میره بعد کار هیجانش هم پیدا میکنه

https://daigo.ir/secret/4475326302
دیگه کسی که 70 میلیون پول داره، حوصله ش رو داشته باشه میره بعد کار هیجانش هم پیدا میکنه

۷۰ میلیون این دوره کشکه چیز زیادی نیست

۷۰ میلیون این دوره کشکه چیز زیادی نیست

کشک؟ اگه کسی درست برنامه ریزی کنه اتفاقا خرج یه خونواده 4 نفره هم میده! خیلی راحت میگی کشک وقتی اکثر ملت فوقش 25 برسونن

https://daigo.ir/secret/4475326302
کشک؟ اگه کسی درست برنامه ریزی کنه اتفاقا خرج یه خونواده 4 نفره هم میده! خیلی راحت میگی کشک وقتی اکثر ...

یا خدا😰 ۷۰ ملیون واسه ۴ نفر؟💔 این ک خیلی کمه🥲 میدونم خدا خودش به مردممون کمک کنه. من نسبت ب اطراف خودم و خودم گفتم.🥲💔

2810