2777
2789

سلام هر سوالی دارین راجب رفلاکس کولیک حساسیت پروتیین گاوی شیرخشک و و و بپرسین اگه بدونم خوشحالم میشم بهتون کمک کنم.

مجردم ولی نکات تربیتی که طلایی باشه رو همه ی بچه ها جواب بده بفرمایید ممنون

ببین من هنوز دخترم یازده ماهشهه.تنها نکته تربیتی که میتونم بهت بگم که دارم انجام میدم خودم اینه که آدمی شدم که دوست دارم دخترم در آینده بشه.لهجه م رفتارم و همش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید من سوالم در مورد پوشک بچس بخدا دیوونم کرده شبا از درد دست نمیتونم بخوابم نمیذاره بشورمش اذیت میکنه دوقلو هم دارم دیگه جونی برام نمونده

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
2805

برادرم نه ماهشه

اوایل که شروع کردیم بهش غذا دادن

فرنی و سوپ میخورد الان نمیخوره 

رفلاکس نداره ولی نمیخوره

غذا های ادویه دار دوست داره مثلا غذایی که خودمون میخوریم دوست داره و میخوره

ادویه هاش زیاده اشکال نداره اگه بخوره؟

چایی هم خیلی دوست داره ولی میگن واسه بچه خوب نیس!🤦‍♀️

چیکار کنم😔

برادرم نه ماهشهاوایل که شروع کردیم بهش غذا دادنفرنی و سوپ میخورد الان نمیخوره رفلاکس نداره ولی نمیخو ...

عزیزم چایی رو رقیییق کنین بهش بدین.میتونین شیره خرما بریزیم توی چاییش عالی میشه..ادویه اگه حساسیت ندادن مشکلی ندارن بهش بدین.واینکه دیگه الان وقت سوپشو نیست باید بهش غذای سفره بدید

متوجه نشدم یعنی چی نمی‌ذارم بشورمش شبها

ببخشید یه ویرگول باید میذاشتم،موقعی که کثیف میکنه نه با دستمال مرطوب میذاره تمیزش کنم نه تو دسشویی میذاره بشورمش کلافه م کرده

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
ببخشید یه ویرگول باید میذاشتم،موقعی که کثیف میکنه نه با دستمال مرطوب میذاره تمیزش کنم نه تو دسشویی م ...

عزیزم وقتی که جیش میکنن نیازی نیست بشوری.فقط وقتی پی پی میکنن و بیدارم ببر زیر شیر آب با فشار خیلی کم و آب ولرم آروم بشورش.وقتی هم‌خوابه باید خیلیییییی نامحسوس عوضش کنید.ولی من دقیقا قبل اینکه دخترمو‌ببرم توی اتاق که بخوابونم مای بیبی شو عوض میکنم دیگه تاصبح احتیاج به تعویض نیست.

عزیزم وقتی که جیش میکنن نیازی نیست بشوری.فقط وقتی پی پی میکنن و بیدارم ببر زیر شیر آب با فشار خیلی ک ...

لجبازه دیوونم کرده به سال و دوماهشه یه غلطی کردم شیر گاو یه ذره دادمش معده ش ریخته بهم

لجبازه دیوونم کرده به سال و دوماهشه یه غلطی کردم شیر گاو یه ذره دادمش معده ش ریخته بهم

عب ندارن پودر سنجد بهش بده خویش می‌کنه..دخترمنم همینه اصلا دراز نمیشه وقتی میخوای مای بیبی شو عوض کنی یه چیزی که اصلا بهش نمیدی بازی کنه مثلاً از وسایل اشپزخونه‌ک بی خطرن بهش بده

عب ندارن پودر سنجد بهش بده خویش می‌کنه..دخترمنم همینه اصلا دراز نمیشه وقتی میخوای مای بیبی شو عوض کن ...

امتحان کردم اونجوری بیشتر ترغیب میشه اون وسیله رو بگیره فرار کنه بره باهاش بازی کنه😂