2777
2789

تو رو خدا تایپکمم که عنوانش هست " دیت اول چی بپوشم و چی بگم کمک لطفا" رو گزارش بزنید،تاپیکم جزو اولین تاپیکام هست،باید بیاید پاینن.

۱۰ نفر گزارش بزنه حذف میشه.تو رو خدا کمک کن بم،شناسایی شدم😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

۲۲ و ۲۸ یعنی چ 

چرا با هر کس و ناکسی حرف میزنی که چرت و پرت بگن 

بنظرم اونایی که میگن چرا شوهر نمیکنی خودشون از شوهر خیر ندیدن. نمیدونم منکه هر کیو دیدم از این حرفا میزد ، خودش گنده گوز ترین شوهر رو داشت ‌.

منم ۳۰ ام امیدوارم تو بایک مورد توپ ازدواج کنی ولی من کلا خواستگار ندارم قیدشو زدم

ان شاءالله براى همه مجردها اسباب ازدواج شون جور شه 

بهترين ازدواج ها ،جورى كه بگين ارزش اين همه مجرد موندن داشت 

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
ب منم میگفتن بگو میخوام ببینم سرتون تو ک و ن بقیه هست دیدم بعله هست هنوز که هنوز بقیه فکر میکنن مجرد ...

یک شوهر عمه داشتم خودش چهار پسر و یه دختر داشت .دخترش تو ۲۶ سالگی زن یک آدم بیکار شده بود. از وقتی این دختره رو شوهر داد هر وقت دخترای مجرد و میدید میگفت چرا شوهر نمیکنی. الآنم مرد . مجردا راحت شدن. 

2810