2777
2789
عنوان

اینم شانس ماست

10 بازدید | 0 پست

من جهیزیه ام و تقریبا کامل گرفتم.فقط چیزای غیر ضروری و نگرفتم.و یکی دو تا از وسایل ضروری و که پول مون کم اومد نتونستم بخرم.بعد یه زن اومد فهمید دارم جهیزیه میخرم اومد گفت ما جهیزیه می خری م برای عروس.شما چی نیاز دارین.ما هم گفتیم همه چی گرفتیم فقط دو سه تا بار و نگرفتیم که اونم رفتیم خونه خودمون می گیریم بعد گفت باشه ما می گیریم.بعد امروز چند تا تشک و بالش گرفت آورد کهنه و استفاده شده.همه پر از لک.روی بالشش حتی مو چسبیده است.انقدر ناراحت شدم حد نداره آخه چطوری بعضیا انقدر شعور شو ن پایینه مگه کسی مجبور شو ن کرده کمک کنن؟اونم برای جهیزیه عروس!کی بار کهنه می بره!خیلی حالم گرفته شد و خجالت کشیدم.حالا من که استفاده نمی کنم ولی اون عروسی که واقعا مجبوره استفاده کنه باید بار کهنه رو ببره خونه اش.اون عروس هم دل داره دوست داره بارش نو باشه.روش بشه به شوهرش خانواده شوهرش نشون بده.همه که قرار نیست بفهم ن این عروس با کمک جهیزیه تهیه کرده.حالا آدم از مادرش چند تا وسیله ی استفاده شده میگیره چون مال مادرش هست و به عنوان یادگاری حساب میشه.ولی آخه این چه کاریه؟دلم خیلی گرفت کاش اصلا می‌گفتیم چیزی لازم نداریم.تازه گفت بازم چیزی نیاز داشتین بگین منم لبخند زدم گفتم دستتون درد نکنه.چی میگفتم آخه؟دلم میخواست بگم ببرین اینا رو بدین به کسی که نیاز داره.فقط تازه عروس نباشه