2777
2789
عنوان

تو آزمون شهری قبول نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 84 پست
بخدا خسته شدم هیچ استعدادی ندارم همش پشت سر هم رد میشم آبروم رفت

آزمون رانندگی رو نباید به کسی بگی چون هی از آدم میپرسن قبول شدی یا نه اعتماد به نفس آدمو پایین میارن

دفعه ی دیگه نگو امتحانت کی هستش بگو فعلا نمیخوام امتحان بدم میخوام خوب تمرین کنم بعد برم.  بعد از قبول شدن خبرشو به همه بگو 

برای امتحان شهری هم اگر سرهنگ به ترتیب صدا نمیکنه بمون آخر از همه برو امتحان بده چون خسته وبیحوصله شده قبولت میکنه

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
الان فقط نیمه ی خالی لیوانو میبینی قوه ی جنگنده بودنو ببر بالازندگی یه جنگه🙃

من همه زندگیم شکسته هیچ وقت موفق نشدم تو ی کنکور این آزمون و... همش شکست بوده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزمون رانندگی رو نباید به کسی بگی چون هی از آدم میپرسن قبول شدی یا نه اعتماد به نفس آدمو پایین میارن ...

من نمیتونم تنها برم همش دنبال من شانس بد من پشت سر هم رد میشم کلافه شدم دیگه

اهان خب با مادرت هماهنگشو با اون برید بیاید نگید پدرتم سختگیره استرس میگیری

ممانم مریضه مشکل کمر داره نمیتونه بیاد بابامم نمیزارع تنها برم همش دنبالمه

من همه زندگیم شکسته هیچ وقت موفق نشدم تو ی کنکور این آزمون و... همش شکست بوده

کنکور موفق نشدی

خب شاید به اندازه ی کافی تلاش نکردی

دوباره از نو تلاش کن

آزمون موفق نشدی شاید باید بیشتر بجنگی

من همه ی عمرم جنگیدم

همه شکست میخورن

مهم اینه که بعد از شکست پاشی با قدرت ادامه بدی

منم دفعه ۸رد شدم هفته دیگه میخوام برم دعا که ایندفعه قبول بشم 😔😔😔😔تو که هنوز اول راهبی ان شاالله ...

نمیشم متاسفانه مطمئنم استعداد ندارم تو قبول شدن

کنکور موفق نشدیخب شاید به اندازه ی کافی تلاش نکردیدوباره از نو تلاش کنآزمون موفق نشدی شاید باید بیشت ...

خیلی دوست دارم تلاش کنم ذهنم قبول کرده من یه بازندم که هیچ وقت موفق نمیشم دست از تلاش برداشتم چون نمیتونم دیگه قبول کنم میشه تلاش کن ذهنم اجازشو ازم گرفته

خیلی دوست دارم تلاش کنم ذهنم قبول کرده من یه بازندم که هیچ وقت موفق نمیشم دست از تلاش برداشتم چون نم ...

یه بار دیگه ذهنتو ریست کن

هیچکس برنده یا بازنده متولد نشده

اونی که برنده میشه بار ها بازنده شده تا مسیر برنده شدنو یاد گرفته

ممانم مریضه مشکل کمر داره نمیتونه بیاد بابامم نمیزارع تنها برم همش دنبالمه

اشکال نداره بیشتر پدرا کارشون غر زدنه بخودت نگیر 

قبول میشی ایشالا

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
خیلی دوست دارم تلاش کنم ذهنم قبول کرده من یه بازندم که هیچ وقت موفق نمیشم دست از تلاش برداشتم چون نم ...

یعنیا ،هر کامنتتو که میخونم خوبه جلوم نیستی ...

یعنی چی این حرفا !خوب ۱۸ سالته ،تلاشت به اندازه ای نبوده که موفق بشی تو کنکور 

رانندگی هم مهارته 

هیچکدوم استعداد خاصی نمیخواد ،فقط یه آدمی میخواد که هر چیم بشه محکم پای هدفش بمونه

من تا ۲۱ سالگیم کنکور دادم 

همون سالم بعد از کنکور آخرم رفتم رانندگی یاد گرفتم ،دو بار رد شدم بار سوم قبول شدم ،کنکورمم اینقدر نتیجه نگرفتم تا نتیجه دار شد ...

اینجوری بخوای ادامه بدی تو هیچ بعدی به نتیجه نمیرسی !

اول یه کم مثبت نگر باش ،یه کم از این حجم از من نمیتونما بیا بیرون ،به مرور همه چیم به دست میاد !

یعنیا ،هر کامنتتو که میخونم خوبه جلوم نیستی ...یعنی چی این حرفا !خوب ۱۸ سالته ،تلاشت به اندازه ای نب ...

بخدا شاید تلاشم بگم نه اونقدر نبوده زیاد نبوده ولی باز به اندازه خودم تلاش کردم از خیلی چیزا گذشتم کنکور هم همینطور ولی انقدر خوب شکست خوردم مغزم قبول نمیکنه که میتونم نمی‌دونم چرا دیگه انگار امیدم به کل ازبین رفته اعتماد به نفسم ازبین رفته

بخدا شاید تلاشم بگم نه اونقدر نبوده زیاد نبوده ولی باز به اندازه خودم تلاش کردم از خیلی چیزا گذشتم ک ...

خوب کافی نبوده عزیز من ...فکر میکنی اندازه ی خودت بوده ،ظرفیتتو ببر بالا ،تلاشتو زیاد کن ..‌.

اوکی شکست خوردی ،باز بجنگ ...آره از بس منفی گرایی داری نمیتونی بپذیری لیاقتت خیلی بهتر از چیزیه که فکر میکنی !

و متاسفم برای کسایی که باعث شدن الان تو سن کم برسی به اینجا ...یه نفر بهت هی گفته تو هیچی نمیشی و ...که اینجوری شدی 

خوب کافی نبوده عزیز من ...فکر میکنی اندازه ی خودت بوده ،ظرفیتتو ببر بالا ،تلاشتو زیاد کن ..‌.اوکی شک ...

اره دقیقا برادرم وپدرم همیشه سرکوفت بهم میزدم داداشم می‌گفت تو کارت خوردن وخوابیذن همش منو مسخره میکردن منم پذیرفتم که هیچی نیستم و هیچ وقت موفق نمیشم تو زندگی