2777
2789
عنوان

چطور اطلاعات و تاپیک هام رو از دیگران مخفی کنم🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 26 پست
خیلی بده شما فک کن اگه خدایی نکرده کسی از اسم یا عکس لباس و....مشکوک بشه بهمون و شناسایی کنه آبرمون ...

وای دقیقاً به همین فکر میکردم😑

آدم میاد اینجا با افرادی که نمی‌شناسه درد و دل کنه تا خالی شه!تهشم نگران این نباشه که کلی داستان براش درست شه....

اگه قرار بود مثلاً خانواده ی شوهر بتونن تاپیکامونو بخونن که میرفتیم مینشستیم توی خونشون و همزمان که داریم چای و شیرینی میخوریم براشون تعریف میکردیم😑🤷🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی بگه چی شده🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
بغیر از شمارت بله!بقیه چیزا مشخصه تاپیک های قبلی و ...

مال شما اینطور نیست 

فقط تاپیک هات مشخصه

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
باز هم حریم خصوصی محسوب میشه و برام مهمه...

آره واقعا 

الان تورو خدا ببین مال من جز تاپیک چی معلومه🤦‍♀️😢

بغیر از تاپیک هات فقط تاریخ عضویتت مشخصه و امضای قشنگت که از خدا تشکر کردی😍

مرسی عزیزدلم 😍😘😘😘

چشماتون قشنگه🤗

نمیشه که الان تاپیک بغلی سر همین دعواس.قدیما وقتی کسی کاربریش حذف میشد کل تاپیک هاشم حذف میشد برا هم ...

👌👌👌

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
😍😘💗

سلام

از پارسال روش تعلیق رو عوض کردن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.