2777
2789

تا الان چندبار پیش اومده که خواستم اکانت و تاپیک های قبلی چندنفر رو ببینم ولی هیچ چیزی قابل رؤیت نبود!

و نوشته بود اطلاعات حساب کاربری پنهانه یا قابل دیدن نیست یا یه همچین چیزی.

خیلیی خوبه بنظرم این مورد!

من چطور میتونم اینکار رو انجام بدم؟ ترجیح میدم تاپیک ها و اطلاعاتم رو فقط خودم ببینم

🔴🔴🔴🔴🔴🔴

خانما تروخدا تاپینک عکس لباسم و

کرمان هرمزگان زمین فروشی گزارش بزنین خواهششش میکنم🔴🔴🔴🔴🔴🔴

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیشه که الان تاپیک بغلی سر همین دعواس.قدیما وقتی کسی کاربریش حذف میشد کل تاپیک هاشم حذف میشد برا همون شما میزنی میبینی چیزی نیست.

ولی الان تعلیق یا کاربریت حذفم بشه تاپیکات میمونه و این بده

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
نمیشه دوباره این آیتم اضافه بشه؟آدم نیاز به حریم شخصی داره

یا خدا یعنی الان مشخصات ما معلومه🤦‍♀️

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

🔴🔴🔴🔴🔴🔴

خانما تروخدا تاپینک عکس لباسم و

کرمان هرمزگان زمین فروشی گزارش بزنین خواهششش میکنم🔴🔴🔴

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
حس میکنم حریم خصوصی ندارم الان😑 چطور مطالبه کنیم؟

خیلی بده شما فک کن اگه خدایی نکرده کسی از اسم یا عکس لباس و....مشکوک بشه بهمون و شناسایی کنه آبرمون میره.بخصوص وقتایی هست که آدم دلش پره میاد اینجا با چند نفر حرف میزنه .فک کن حالا آشنا بیاد این تاپیکامونو بخونه.

خیلی تاپیک زدن و نی نی یار رو تگ کردن و خواستن بازم مثل قبل بتونیم تاپیک ها رو حذف کنیم ولی کسی پاسخگو نبوده.الان اتفاقا یکی تاپیک زده بود راجع بهش

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
نمیشه دوباره این آیتم اضافه بشه؟آدم نیاز به حریم شخصی داره

تروخدا فهمیدی به منم بگو

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست