2777
2789

وای خودم یادش میوفتم اعصابم خرد میشه 

قضیه ازاین قراره دیروز کنتور گازمون خراب شده بود زنگ زدیم اداره گاز مامور فرستادن همسرم نبود زنگو زدن گفت بیاین پایین 

منم سریع لباس پوشیدم بدووو رفتم پایین جوراب نپوشیدم با دمپایی رفتم(مرد غریبه هم میبینم دچار استرس میشم)بعد گفت چیشده هین توضیح دادن بهش دیدم یهو ب پاهام نگا کرد (این مسئله اعصاب منو بهم میزنه ولی باخودم میگم چیزی نبود ک بدون جوراب بودی خو آدمه ی لحظه نگاش افتاد )

بعد گفت برو بالا هر پنج تا شعله رو باهم روشن کن 

بعد از تو بالکن آویزون شدم مث گیجا آقا روشن کردم بعد یادم نیست چی گفت فک کردم میخاد بیاد بالا با تعجب پرسیدم میاین بالا گفت نههههه 

بعد ب زبون محلی می‌گفت تشریف دارین تو خونه ؟من از بالا داد میزدم چی؟؟؟هی اون بدبختم تکرار میکرد آخر گفت خونه هستین؟گفتم اره دیگه گفت باشین برم کنتور جدید بیارم 😐حس میگم میگه این زنه چرا اینقدر گیجه اه 

این کاربری دست چند نفره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی هم درست و عاقلانه رفتار کردی!من ندیدم کسی بخواد تا دم در بره جوراب بپوشه

اون نگاه ی لحظه ای رو مخمه😐آخه سردم بود پالتو پوشیدم دکمه هاشو تو آسانسور بستم فک کن پالتو بدون جوراب با دمپایی

این کاربری دست چند نفره 
2805
اون نگاه ی لحظه ای رو مخمه😐آخه سردم بود پالتو پوشیدم دکمه هاشو تو آسانسور بستم فک کن پالتو بدون جور ...

نگاه عادی بوده عزیزم منم میخوام تا دم در برم وقتی سرد باشه فقط کاپشن میپوشم و دمپایی!اعتماد به نفست مشخصه خیلی کمه

نگاه عادی بوده عزیزم منم میخوام تا دم در برم وقتی سرد باشه فقط کاپشن میپوشم و دمپایی!اعتماد به نفست ...

اعتماد ب نفسم ک آره موقع حرف زدن با غریبه هم هول میشم یکم لحنم محکم نباشه یا الان ی چی بگم هی خودمو شماتت میکنم 

از دیروز این موضوع رو مخمه هی با خودم میگم تموم شد رفت اون ی غریبه بود دیگه نمیبینیش 

ولی اون نگاه ی لحظه اش رو پاهام اعصابم و بهم ریخته هم از خودم ناراحتم هم اون ک چرا باید نگا کنه 

این کاربری دست چند نفره 
اعتماد ب نفسم ک آره موقع حرف زدن با غریبه هم هول میشم یکم لحنم محکم نباشه یا الان ی چی بگم هی خودمو ...

ببین همسایه ما یه دختر سوسول و قرتی و عملیه که رزیدنت تخصصه مامور پست که میاد با چادر رنگی مامانش میاد تحویل میگیره عین خیالشم نیست.

مردم انقدر خودشون دردسر و بدبختی دارن این که فلانی چی پوشیده ذره ای از ذهنشون رو مشغول نمیکنه.روابطتت رو بیشتر کن با غریبه ها خیلی تو اعتماد به نفست تاثیر داره

همه بعضی وقتها اینجوری میشن طبیعیه

من اینجا غریبم 

اکثرا هم با همسرم بیرون میریم ارتباطم با آدما خیلی خیلی کمه 

نهایت پسرمو میبرم پارک میایم 

اینجور مواقع ک پیش میاد من همیشه گند میزنم 

این کاربری دست چند نفره 
من اینجا غریبم اکثرا هم با همسرم بیرون میریم ارتباطم با آدما خیلی خیلی کمه نهایت پسرمو میبرم پارک می ...

دقیقا برا همینه که زیاد معاشرت ندارم قدرت کلام و حس اجتماعی بودنت میاد پایین

ببین همسایه ما یه دختر سوسول و قرتی و عملیه که رزیدنت تخصصه مامور پست که میاد با چادر رنگی مامانش می ...

اره من ارتباطم با غریبه خیلی خیلی خیلی کمه شاید چند ماه ی بار پیش بیاد 

مامور پست گفتی یادم اومد 

پستچی بسته مو آورد رفتم تحویل گرفتم همینجوری تو کوچه وایساده بودم ب بسته نگا میکردم یهو آقاهه گفت خوب میتونین برین دیگه خو دلم میخواد موهامو بکنم بگو برا چی مث گیجا وایساپیییی

بچه هم نیستم۲۶سالمه

این کاربری دست چند نفره