2777
2789
عنوان

کسی که عاشقش بودم اعلامیه فوت من رو دیده و حس کرده الان خاکم کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 24 پست
هیچ وقت برنمیگردم و حتی میتونم به عنوان همون که فکر کرده من زیر خروار ها خاکم فکر کنهمن خیلی عاشقش ش ...

الان مطمئنی اگه بفهمه ضرری به تو و دخترا داییت نمیرسونه ؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان مطمئنی اگه بفهمه ضرری به تو و دخترا داییت نمیرسونه ؟

دختر داییم گفت نمیگم که تو خبر داشتی و میگم واقعا خودکشی واقعی بوده و من برای خوابیدن اون شر این کارو کردم و هیچکس جز من از این موضوع خبر نداره و این حرفاااا 

اون زن داره بنظرم ی طوری فراموشش کن چون اگر بدونه زنده ای ممکنه دوباره دلش هوای تورو بکنه

دیگ هوای منم کنه برام مهم نیست مم دست کشیدم ی بار مردن بهتر از هزاربار مردنه من سنی ندارم ک جونیم رو بخوام ب پای همچین ادمی خراب کنم هرچند عاشقش شدم از ته دل و همچین عشقی تکرار نخواهد شد

ولی از دل رود هرانکه از دیده برفت خطمو عوض میکنم 

فقط این کاری ک کردم واقعا انگار یه انرژی منفی سنگینی روی هممونه خیلی اذیت کنندس 

دختر داییم گفت نمیگم که تو خبر داشتی و میگم واقعا خودکشی واقعی بوده و من برای خوابیدن اون شر این کار ...

فکر می‌کنم بهتره که بهش بگی که این کار رو نکنه...چون این کار نه تنها به اون آقا آسیب می‌زنه، بلکه ممکنه برای دختر داییت هم عواقب بدی داشته باشه. به جای این کار، شاید بهتر باشه که همه‌چیز رو فراموش کنید و به جلو حرکت کنید...

بهتره روی خودت تمرکز کنی و سعی کنی از این انرژی منفی دوری کنی. زندگی خیلی کوتاهه و ارزشش رو داره که به چیزای مثبت فکر کنی. امیدوارم هر چه زودتر بتونی از این وضعیت خارج بشی و آرامش رو پیدا کنی...

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️
حالا حتما باید به زنش میگفتی و اون بیچاره رو عذاب بدی؟؟ دلیل فتنه کردنت چی بود؟؟ بعدشم اون اقا اصلا ...

مگ من خبر داشتم زن داره؟احساس منم این وسط بازیچه شد و منم انتقام گرفتم!!!

من فقط این انرژی منفی ک رومه میخوام ی روز برداشته شه و نظر خواهی خواستم کنم همچین کاری کنیم یا نه

داره میدونم

ممکنه خوشحال هم باشه از اینکه شرها خوابیده . خیلی به حرفهایی که مردها میزنن توی روزهای خوش شون اعتماد نکن 

اگه هم عذاب وجدان داره ، بهتر ، مگه اون فریب نداد ، هم شما رو و هم خانمش رو ؟ حداقل چیزیه که الان باید سرش بیاد 

مگ من خبر داشتم زن داره؟احساس منم این وسط بازیچه شد و منم انتقام گرفتم!!!من فقط این انرژی منفی ک روم ...

نه همچین کاری نکنین بزار فکر کنه مردی 

خودتم داری بهانه میاری سنگینی رو زندگیته اینطوری فکر کنم خودت میخوای دوباره با اون ارتباط بگیری اونم همین فکرو میکنه پس برا همیشه یه جوری برو گم و گور شو  هم برا خودت بهتره هم برا همه

بنظرم بری بهش خبر بدی زنده ای 

ایندفعه اون انتقام ازت میگیره 

چون تو رفتی سراغ زنش 

و در ادامه اون بحث ها پیش آمد 

سعی نکن دوباره شر بشه برات 

خصوصا اینطور افرادی که هم زبانت هم نیستن 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا