2777
2789

داستان از این قرار بود من یکسال با ی اقایی بودم ایرانی ام نبود بحرینی بود و هم دیگه روهم میدیدیم مسافرت میرفتیم

و بعد فهمیدم زن داره و اینکه این اواخر خیلی سرد شده بود یه هو همه چی ریخت بیرون که خیانت کرده منم اکانت زنش رو پیدا کردم و پیام دادم

خیلی اوضاع خراب شد و داشت زندگی خیلیا بخاطر این موضوع میریخت بهم 

دختر داییم اعلامیه فوت و بنر چاپ کرد فیلم گرفت از قبرستونم از سرخاک ی نفر فیلم گرفت

اون فکر میکنه من مردم!!!!!

درسته بهم بدی کرد ولی اصلا تحمل اینکه الان عذاب وجدان اینو که من فوت کردم رو داره راحتم نمیذاره ی انرژی منفی سنگینی روی تنمه

از اون طرفم جدایی ازش دیونم کرد

بنظرتون چند ماه دیگ دختر داییم بهش بگ برای خوابیدن همه اون شر هایی ک قرار بود درست شه مجبور به انجام این کار شده یا نه!؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بهش بگه ولی به رابطه باهاش اصلا برنگرد چون بازم خیانت میکنن

هیچ وقت برنمیگردم و حتی میتونم به عنوان همون که فکر کرده من زیر خروار ها خاکم فکر کنه

من خیلی عاشقش شدم خیلی

ولی الان انرژی منفی این کار روحیه من و دختر داییمو خراب کرده

اگر این کارو نمیکردیم اتفاق هایی ک نباید برای بقیه میفتاد میفتاد 

چون کاری ب من نداشت و ما مجبور ب این کار شدیم 

!!!

حالا حتما باید به زنش میگفتی و اون بیچاره رو عذاب بدی؟؟ دلیل فتنه کردنت چی بود؟؟  بعدشم اون اقا اصلا بهت فکرم نمیکنه و مرده و زنده بودنت اصلا مهم نیست واسش چون فقط وسیله ی عشق وحال و تفریحش بودی.... از اخر اینکه چرا دست از سرش برنمیداری و چه دلیلی داره دوباره باهاش ارتباط بگیرین چه خودت چه دخترداییت... کلک کار کنده رو از یادت ببر دیگه.... اون اقا و تو هیچی... زن بیچاره ی اون گناه داره نزار اه و نفرین یه عمر دنبالت باشه و خودتم خیانتو تجربه کنی تو متاهلیت 

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
2810