2777
2789

داستان از این قرار بود من یکسال با ی اقایی بودم ایرانی ام نبود بحرینی بود و هم دیگه روهم میدیدیم مسافرت میرفتیم

و بعد فهمیدم زن داره و اینکه این اواخر خیلی سرد شده بود یه هو همه چی ریخت بیرون که خیانت کرده منم اکانت زنش رو پیدا کردم و پیام دادم

خیلی اوضاع خراب شد و داشت زندگی خیلیا بخاطر این موضوع میریخت بهم 

دختر داییم اعلامیه فوت و بنر چاپ کرد فیلم گرفت از قبرستونم از سرخاک ی نفر فیلم گرفت

اون فکر میکنه من مردم!!!!!

درسته بهم بدی کرد ولی اصلا تحمل اینکه الان عذاب وجدان اینو که من فوت کردم رو داره راحتم نمیذاره ی انرژی منفی سنگینی روی تنمه

از اون طرفم جدایی ازش دیونم کرد

بنظرتون چند ماه دیگ دختر داییم بهش بگ برای خوابیدن همه اون شر هایی ک قرار بود درست شه مجبور به انجام این کار شده یا نه!؟

واکنشش چی بود

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه نمیگی متاهل بوده؟؟؟

میخوای با ی مرد زن دار باشی؟؟؟

نمیدونم چ اتفاقی قرار بوده بیفته شما این سناریو رو چیدین ولی خوبه ی مدت برات عزا داری میکنه بعدش میچسبه ب زندگیش دیگه یادش میره توییم بودی

مگه نمیگی متاهل بوده؟؟؟میخوای با ی مرد زن دار باشی؟؟؟نمیدونم چ اتفاقی قرار بوده بیفته شما این سناریو ...

نمیخوام باشم 

فقط نمیخوام عذاب وجدان من تا اخر عمر‌واسش بمونه !!!

نمیخوام باشم فقط نمیخوام عذاب وجدان من تا اخر عمر‌واسش بمونه !!!

نگران نباش عذاب وجدان براش نمیمونه. نهایتش تا چهلمت صبر کرده بعد رفته سراغ یکی دیگه. آدمی که اهل خیانته بازم میکنه.