2777
2789
عنوان

باورم نمیشه الان تنها چیزی که برام مونده خاطراته پدرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 5722 بازدید | 36 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نازنین جون خدا بدرتو بیامرزه من 7 ماهه باردار بودم که بدرم فوت کرد چقدر دلم می خواست دخترمو ببینه خیلی برام سنگین بود خیلی اذیت شدم اونقدر مرگ بدرم منو تحت تاثیر قرار داد که من دقیقا روز سی ام بدرم که مراسم داشتیم ومن 8 ماهه بودم کیسه ابم باره شد و من زایمان زودرس کردم مرگ بدر خیلی سخته بدر من سنشون خیلی کم بود امیدوارم سایه همه بدرها بالا سر بچه هاشون باشه آمین
نازنین جان خدا رحمتشون کنه...منم 18 سال پیش پدرم رو از دست دادم..نه دانشگاه رفتنم رو دید ، نه فارغ التحصیلی ، نه ازدواج و نه مادر شدنم...ما هستیم و یک دنیا خاطره قشنگ و یه جمله همیشگیه "اگه بابا بود" ..مرور زمان باعث می شه عادت بکنیم به این نبودن.. امیدوارم سایه همه پدرها و مادرها بالای سر بچه هاشون باشه...
salam nazanin joon,manam emrooz salgarde babaye nazaninam hast,parsal hamin moghe babaye golamo az dast dadam manam alan too haftehaye akhareh bardariam,va dishab shadid delam gerefteh bood tori ke ehsase khafegi mikardam,yek chizi ke behem ajib aramesh mideh khoondane sooreye yasine ,man ke az parsal har shab vaseye shadiye roohe babaye golam mikhoonamesh,hamdo khoondam vaseye babaye golet,khoda biyamorzadesh,vaghean dard keshideh ha mifahman che dardiye