2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بی محبته

237 بازدید | 16 پست

یعنی صدساله سمتش نرم اون نمیاد هیچوقت برام گل نخرید هیچ وقت نگفت دلتون گرفته همش تو خونه اید پاشید ببرمتون بیرون هیچوقت وقتی ناراحت بودم نیومد بپرسه چته بدتر بجای اینکه آرومم کنه اونم دو برابر قیافه گرفت و قهر کرد تا آخرش خودم رفتم منت کشی هربار بعد قهر من میرم منت کشی الان دو هفته هست حالم خیلی بده اصلا سمتش نرفتم و اونم هیچ براش مهم نیست دلم مچاله شده کمبود محبت گرفتم اصلا کی شرایطش شبیه منه؟ چیکار کنم اینم بگم با صحبت فایده نداره هزار بار اینارو بهش گفتم. و خیلیم غر میزنم اما این دو هفته حتی غر هم نزدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
خودت بزن بیخیالی حالت هم بهتر میشه

سعی میکنم وای وقتی میبینم هیچ براش مهم نیستیم اشکم در میاد هرشب گریه میکنم هرشب هر دیقه هر لحظه کلا وقتی نیست لحظه شماری میکنم بیاد وقتیم میاد از سرکار همش دوس داره بپیچه بره خونه مامانش

بیخیال من که برام مهم نیست از وقتی بچه هم دنیا اومده جامون جدا کردیم اینقدر ب سرم هست که محبت داره ن ...

ماهم خیلی وقته جامون جداست و اون هروقت نیاز داده فقط باهام خوبه و میاد سمتم خیلی حالم بهم میخوره از خودم وقتی فقط واسه نیاز میاد سمتم

2810