2777
2789
عنوان

خاک تو سرم کنن با این انتخاب رشته کردنم

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 24 پست
رشته دانشگاهی و شغل رو همیشه میشه تغییر داد!هیچوقت واسه اینکار دیر نیستمردم ۴۰ سالگی تازه میرن دانشگ ...

چی بگم بخدا

نمیدونم چیکار کنم

شور اشتیاق دوباره شروع کردنو ندارم

به بابامم میگ میگه خب سنی نداری هنوز

ولی خب...

من واقعا علاقه نداشتم به درس هرچی بهم گفتن بیا برو دانشگاه نرفتم و رفتم ارابشگری بشدت راضیم هربار کیف میکنم از شغلم و کارم

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه حقوق داره نه اعصاب برات میمونه من میخواستم برم پیراپزشکی خانوادم نزاشتن برم شهرستان شهر خودمم رتب ...

عزیزممم

درکت میکنم خیلی سخته اونی نشه که میخوای

ایشاالله هرچی خیره رقم بخوره برات

خیلیا ارزوی فرهنگیانو دارن

حتما حکمتی توشه

معلمی پاره وقته درکنارش خیلی کارای دیگه میتونی انجام بدی

بیخیال بابا ادامه بدهالبته اگه دوس داری علوم تربیتی بری خب بخون امسال شرکت کن قیول شدی میری نشدی ادا ...

عهه

یعنی میشه بیارم

اخه رتبه خوبی میخواد

من درحال حاضر ازادم رتبمم ۲۰ هزار شد نخوندم برا کنکور 

خیلی سرسری و الکی الکی

بنظرت از الان شروع کنم میشه؟

2805
من واقعا علاقه نداشتم به درس هرچی بهم گفتن بیا برو دانشگاه نرفتم و رفتم ارابشگری بشدت راضیم هربار کی ...

والا دم شما گرم

بهترین کار

منم تو کارای عملی خوبم

طراحی دوخت و ارایشگری خیلی دوست داشتم خونوادم نزاشتن

والا دم شما گرمبهترین کارمنم تو کارای عملی خوبمطراحی دوخت و ارایشگری خیلی دوست داشتم خونوادم نزاشتن

الانم دیر نشده

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

عههنمیدونم بخدا چیکار کنمخونوادمم دست و بالمو بستن

اگه سرمایه داری بگو بسم االه شروع کن درس خوندن تلف کردن وقته مخصوصا که توهم هلاقه نذاری تهشمیخای بری تو یه محیط خشک و رسمی با حقوق وزارت کاری ساعت کار زیاد کارمند شی

چون روحیه هنری داری تو این فضاها افسرده میشی

اگه سرمایه داری بگو بسم االه شروع کن درس خوندن تلف کردن وقته مخصوصا که توهم هلاقه نذاری تهشمیخای بری ...

وای اره بخدا حق میگی

از اینده ی حسابداری خیلی میترسممم

مگه اینکه جدی شروع کنم بخونم برا کنکور

من نخوندم درست حسابی الکی و سر سری کتابارو ی نگا کردم ۲۰ هزار انسانی شدم

دیگه نمیدونم تغییر رشته بدم کنکور هنر بدم

یا تو انسانی برم حیطه های دیگه...

یه راه دیگه ام هست اونم اینکه همینو ادامه بدم مدرکمو ک گرفتم استخدامی بدم برای مشاغل کیفیت بخشی

میشه همون تربیت بدنی و معلم ورزش

یا بانک و شرکت اینا برم ک علاقه ندارم دیگ...