2777
2789
عنوان

شام چی میخواید بدرستید کد بانو ها 😍🍗🍟

| مشاهده متن کامل بحث + 3078 بازدید | 134 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
اشون مرغانه بخوردمی 😂

هعییی چاره چیه 😂😫

❤️ لک لر ❤️                                                                                       لطفا ریپ نزن اگه مخالف نظرمی وگرنه :                                              گیرته مارم سرته مورم و چخو 😬😬😤😑

مهمانی میرین چیکار میکنید پس؟نمیخورید؟اخه گفتی ما اصلا هیچوقت شب پلو نمیتونیم بخوریم برام سوال شد

ما کلا خانوادگی شب پلو درست نمی‌کنیم حیلم بادمجون کتلت الویه سوسیس بندری برگر کباب این ها رو برای شام درست میکنیم

یعنی هر روز این تاپیک و میزنی.  همه ام میگن دیره تو میگی مشکلی نداره😂😂🤣🤣

۶ گوشت و دربیاری یخش باز شه. ۸ درست کنی.  هر روز همین و میگی 🤣🤣

سولاردوم نداری یخ زدایی کنه. زود باز شه یخش

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

کتلت وای چطوری شما شب پلو می‌خورید ما اصلا هیچ وقت شب پلو نمی‌تونیم بخوریم

من اگه شب غذای نونی بخورم زود گرسنه ام میشه تازه شبا بیشتر دلم برنج میخواد ولی شوهرم جدیدا میگه شام سبک درست کن معده اش اذیتش میکنه 

یعنی هر روز این تاپیک و میزنی. همه ام میگن دیره تو میگی مشکلی نداره😂😂🤣🤣۶ گوشت و دربیاری یخش باز ...

🤣🤣روند هر روزمه دیگه 

فیلممو میبینم بعد گوشت یا مرغ میزارم بیرون 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
بدبختی مرغانه هم نداریم دیگه تو یخچال😭😂

پس دیگه هیچی 😂😂😂

❤️ لک لر ❤️                                                                                       لطفا ریپ نزن اگه مخالف نظرمی وگرنه :                                              گیرته مارم سرته مورم و چخو 😬😬😤😑

2810