2777
2789
عنوان

دخترم از وقتی بزرگ شده دیگه باباش

| مشاهده متن کامل بحث + 1883 بازدید | 102 پست

ببین این میڭی بلوغ زودرس داره کار درستیه که بغل نمیکنن هما ولی به شوهرتون بگید وقتی نشستید کنار هم سرشا پیشونیشا بوس کن

ولی نه دربغل هم تو اغوش هم یچیزای باید رعایت بشه

من دخترم کلاس دوم ابتدایی بود خب تا پدرش میمد از سرکار میپرید تو بغلش

یا تو خونه بغلش میکرد

بعد یبار دخترم ازمن پرسید چرا چیز بابا لوله ایه یعنی دراین حد متوجه میشن دخترا

بنظرم کار درستی میکنه شوهرتون ولی مثلا دخترتون خابیده شوهرت کنارش بشنینه سرشا بوس کنه

درجوانی پاک بودن شیوه ی پیغمبریست ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزگار
خیلی خوبه یه دختر باید از طرف پدرش کلی محبت دریافت کنه تا نره دنبال محبت آدمای دیگه منم خیلی کیف میک ...

عالیه خدا سایه همسرتونو بالای سرتون نگه داره و همچنان عشق بورزه‌ ب گل دختراتون‌ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این اشتباهه دختر همیشه محتاج محبت پدرشه یعنی چی که فقط عید وتولد اگه یه دختر توخونه تامین نشه از بی ...

خب هر کسی یه نظری داره ما اینجوریم ولی خیلی هم راضی 

تو جلسه ای که این هفته داشتن حتی این مورد ذکر شده بود که مادر نباید پسری که دوران بلوغ هست رو هر روز بقل محکم کنه و درست نیست 

حالا هر حانواده ای یه افکاری داره مام طبق روانشناسی و محیط خودمون میگیم هرچیزی خوبه میشه فرزند رو به آغوش کشید و بویش کرد ولی در حد نرمال فرزندی که به بلوغ میرسه کمتر میشه 

2805
پدر من تا من یادم میاد با زیر شلواری بدون پیرهن تو خونه میگرده 😂😂 میگفت موهای پشت کمرم من میخایم ش ...

والا من الانشم که ۳۴ سالمه و دورم تا همو ببینیم بغلم میکنه میبوستم لقمه میزاره دهنم ناخوش احوال باشم حتی دستمو میگرفت تا دم سرویس بهداشتی باهام میاد و خیلی محبتای دیگه 

میخام بگم پدر یه قسمت عظیم از وجود یه دختره 

من الانشم اسم بابام بیاد تو خونه بغض میکنم انقد دلم تنگش میشه گریه میکنم 

دیدمش،گفتم منم،نشناخت او.....رهایت نمیکنم،مگر آنکه از قصد مرا گم کنی.....https://daigo.ir/secret/8697121305

والا من الانشم که ۳۴ سالمه و دورم تا همو ببینیم بغلم میکنه میبوستم لقمه میزاره دهنم ناخوش احوال باشم ...

دقیقا مثل من 

تو خلوتم گریه میکنم نمیدونم چرا ..

ولی شکر که همیشه کنارم بوده و بهم محبت کرده

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

عزیزم به شوهرتون بگید دختر گلتون رو نوازش کنه درآغوش بگیردش براش کادو بخره بهش بگه دخترم عاشقتم گونه و پیشونیش رو ببوسه بابای منم از ۱۳ ۱۴ سالگی به بعد من رو در آغوش نگرفته و نبوسیده و خیلی از این بابت ضربه خوردم و فاصله افتاد بینمون 

اگه شوهرتون اینکارا رو بکنه دخترتون این مدل محبتا رو در وجود پسرای کلاش و دروغگو و شیاد و فریبکار و به درد نخور کوچه و خیابون و فضای مجازی جستجو نمیکنه چون سیراب میشه تا وقتی که انشالله به سن بخت برسه و عاقلانه و هوشیارانه عشق واقعیش رو برای زندگی انتخاب کنه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
من دوتا دختر نوجون دارم دخترا تویه سنی نیاز به توجه پدر دارن خیلی بیشتر ازمادر، وقتی پدری نسبت به د ...

اینو که کاملا موافقم مثلا لمس زیاد پدر و بوسه های مکرر رو خودم دوست ندارم پدر نقش حامی باید باشه چون خودم پدر حامی دارم ۸ تا دختریم خیلی هم پدر مثل کوه پشتمونه هم مالی هم روحی و روانی

میریم خونه پدر روبوسی میکنیم میشینیم منظورم لمس زیاد و بوسه های زیاده 

پدر من تا من یادم میاد با زیر شلواری بدون پیرهن تو خونه میگرده 😂😂 میگفت موهای پشت کمرم من میخایم ش ...

من بابام نه چون سرمایی هستش ولی داداشم چرا تو خونه فقط شرتک میپوشه 

من بابام نه چون سرمایی هستش ولی داداشم چرا تو خونه فقط شرتک میپوشه

داداشمم هم همین شده عین بابام

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  
چرا اونوقت مگه باباش نیست چه اشکال داره نگاه کنه و نظر بده

شاید توی فرهنگ خانواده ای که شوهر ایشون بزرگ شدن جلوی پدر و برادر لباس یه مقدار پوشیده تر میپوشن توی یه خانواده دیگه ممکنه فرهنگ پوشش شون توی خونه متفاوت باشه و عادیه واسشون

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
ببین این میڭی بلوغ زودرس داره کار درستیه که بغل نمیکنن هما ولی به شوهرتون بگید وقتی نشستید کنار هم س ...

نه متاسفانه شوهرم دیگه دوربر دخترم نمیشینه خیلی نگرانم 

آره بچه ها فوری همه‌چیزو میفهمن

🥰🥰