یعنی شوهرم زیاد بوسش نمیکنه خجالت میکشع ازش بغل نمیکنه اما هواشو داره از هیچی کم نمیذارع اما دیگه مثل قبل بوس نمیکنه دخترم ده سالشه اونروز میگه بابام دیگع منو بوس نمیکنه دوستم نداره خانما چکار کنم به شوهرم بگم یا نگم انگاری دخترم بزرگتر که میشه شوهرم خجالت میکشع ازش
آدما با هم فرق دارن پدر من تا حالا یادم نمیاد منو بوسیده باشه الانم وقتی میبینمش فقط دست میدم باهاش با من غریبی میکنه اما با خواهرزاده و برادرزاده و بچه هاشون راحتتره تا من منم باهاش سردم خیلی سرد
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نازیشاید تو خانوادشون اینطور رسم بوده پدرش مرحله به مرحله جلو بره، کم کم عادی میشه
شوهرم خودش کم بود محبت داشته اما این خجالت کشیدنش کلا نمیتونم درک کنم وقتی دخترم بره حموم شوهرم میره حیات یا گاراژ تا وقتی از حموم در میاد دخترم راخت باشه
این اشتباهه دختر همیشه محتاج محبت پدرشه یعنی چی که فقط عید وتولد اگه یه دختر توخونه تامین نشه از بی ...
خب بابا شاید اینطوری نباشه
من خودمم مامانمو هی بغل ماچ شوخی
ولی بابام نهایتا موقع شوخی بزنم روی شونه اش و..
😐
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
این اشتباهه دختر همیشه محتاج محبت پدرشه یعنی چی که فقط عید وتولد اگه یه دختر توخونه تامین نشه از بی ...
خب هر کسی یه نظری داره ما اینجوریم ولی خیلی هم راضی
تو جلسه ای که این هفته داشتن حتی این مورد ذکر شده بود که مادر نباید پسری که دوران بلوغ هست رو هر روز بقل محکم کنه و درست نیست
حالا هر حانواده ای یه افکاری داره مام طبق روانشناسی و محیط خودمون میگیم هرچیزی خوبه میشه فرزند رو به آغوش کشید و بویش کرد ولی در حد نرمال فرزندی که به بلوغ میرسه کمتر میشه
یاد اون دختربچه ۶ساله افتادم که الکی به باباش گفته بود مامان وقتی نیستی با پسرا حرف میزنه،فتنه انداخته بود تو خونه چون حسودیش میشد به اینکه باباش مادرشو بیشتر دوست داره....
بگو بیشتر بهش محبت کنه،دخترتون هرچقدرم بزرگ بشه باز بچه تونه