2777
2789
عنوان

شوهرم ب حرف خانوادشه ن زنش

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 36 پست

نمیدونم چند وقته ازدواج کردین ولی من اوایله ازدواجم اینو حس میکردم صبوری کردمو پایه‌های زندگیمو محکم کردم اعتماده شوهرمو جلب کردم اینو بهش نشون دادم که توی مسائله مالی میتونه روی من حساب کنه توی خیلی از مسائل بدونه بحث و جدل یک سری نظراتم رو بهش میگفتم بعد کاری که دیگری گفته بود رو اجرا میکرد چند بار که دید ضرر کرد و حرفه من درست بود شروع کرد به حرفهای من توجه کردن جوری که صاحب خونه و ماشین و زندگی شد الان من بگم شبه میگه شبه حتی اگر روز باشه و صد البته صداقت و درستی و فداکاری و صبر رو سرلوحه زندگیم قرار داده بودم و هنوزم همین روش رو دارم.. نمیگم آسون بود چون ضررهایی که متحمل میشد باعث میشد من هم کنارش سختی بکشم و دقیقا همون موقع‌ها هیچوقت سرزنشش نمیکردمو از لحاظه روحی حمایتش میکردم و خنده و شادی رو یک لحظه از زندگیم دریغ نمیکردم اما خیلی سطحی و گذرا بهش گوش زد میکردم کاره درست این بود و وقتی با خودش حساب میکرد متوجه میشد من درست میگم این شد که سال‌ها بعد یه شب بهم گفت اوایله ازدواج خیلی چیزا بهم میگفتن و منو از اینکه بهت اعتماد کنم میترسوندن و من فکر میکردم خانوادم که سال‌ها باهاشون زندگی کردم قطعا خیر و صلاحم رو میخوان راحت میتونستم بهشون اعتماد کنم ولی تو رو زیاد نبود که میشناختم حس میکردم هیچی از زندگی نمیدونی و خامی ..سخت بود بهت اعتماد کنمو روت حساب کنم اما کارهایی که انجام میدادی بهم ثابت کرد در اشتباهم و تو خیر و صلاحمو میخوای و بعد از این همه سال و موفیقت‌هامون در کناره هم به این رسیدم که تو برای من بهترین هستی... امیدوارم تجربه‌م بتونه کمکت کنه صبوری ، صداقت ، درستی و فداکاری رو در پیش بگیر قول میدم زندگیت گلستان میشه.

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مردا اکثرا دهن بینن

شاید فکر میکنه تو سنت کمه و تجربه ای نداری

ولی پدرشوهزمنم همینه.بعد حرف منو خیلی قبول داره

مادرشوهرم کاری بخواد بکنه از زبون من میگه🤣

مثلا میگه فلانی میگه اون کارو بکنید بهتره بعد پدرشوهزم انجام میده

یه بار به شوهرم گفتم من اصلا همچین حرفی نزده بودم بعد شوهزم گفت اخه مامانم میدونه بابام حرف توزو قبول داره از زبون تو میگه

مردا اکثرا دهن بینن

شاید فکر میکنه تو سنت کمه و تجربه ای نداری

ولی پدرشوهزمنم همینه.بعد حرف منو خیلی قبول داره

مادرشوهرم کاری بخواد بکنه از زبون من میگه🤣

مثلا میگه فلانی میگه اون کارو بکنید بهتره بعد پدرشوهزم انجام میده

یه بار به شوهرم گفتم من اصلا همچین حرفی نزده بودم بعد شوهزم گفت اخه مامانم میدونه بابام حرف توزو قبول داره از زبون تو میگه🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣

چ کوتاهی در انتخاب شوهراتون کردین بگین ک من مجرد بعدا نکنم

گلم بحثه انتخاب نیست بحثه روشه صحیح معاشرت با همسر و برخورد با مسائلیه که برای هر مرد و زنی پیش میاد.. بعضی حرکت‌هامون بعضی حرف‌هامون یا تصمیماتی که توو زندگی متاهلی میگیریم باعث میشه درخته زندگیمون به روشه درست ویا غلط رشد کنه و پایه‌هاش به درست یا غلط محکم بشه مطمن باش ایراد از انتخابه مرد یا زن نیست فقط درکه درست یا غلطه خودمون از مسائل ایراد رو در روابط به وجود میاره..

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
چ کوتاهی در انتخاب شوهراتون کردین بگین ک من مجرد بعدا نکنم

با آدمای اشتباهی وارد زندگی شدن

از اول شل گرفتن 

بله چشم گو بودن 

قاطعیت نداشتن 

من الان به همسرم بگم شبِ وسط مردادیم میگه تو درست میگی . حرف هیچکس براش مهم نیست 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan