2777
2789

هیچکی منو ادم حساب نمیکنه حس میکنم کسیو ازم خوش نمیتد ولی برای بقیه همه ذوق دارن ببیننشون

نن چکار کنم هنه جذبم شن

لطفا ایده بدین هم توی مجلزی هم توی حضوری

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

ب خودت اهمیت بده 

نه بازم بخاطر این‌که مورد توجه قرار بگیرید چون اونجوری فیک و موقت میشه 

واقعا ب خودت اهمیت بده

مثلا چجوری 

آیندت برات مهم باشه واسش تلاش کن ب جایگاه اجتماعی برسی حالا با درس یا هرچی 

کلا بیکار نمون هدف داشته باش 

خیلیم دوروبر اطرافیانت نپلک 

خودتو مشغول نشون بده میان سمتت

هر کاری کنی بدتر میشه ...

تلاش خاصی برای دوست داشتنی تر شدن نکن ...

فقط سعی کن به خودت بها بدی 

بعد یه چیزی دیگه هم هست تحت عنوان دوری و دوستی ،وقتی همیشه تو جمع باشی ذوق نداره کسی بابت دیدنت ولی برعکسش همیشه هست 🙃

ببین اول باید نسبت به خودت حس خوبی داشته باشی واینکه همیشه باید ظاهر مرتبی داشته باشی ظاهر اولین چیز در رابطه با آدم هاست که جذب هم بشن سعی کن همیشه مرتب وخوشبو باشی دوش بگیر موهاتو مرتب کن بباف گل سر بزن تا خوشگل شه مام استفاده کن یا پماد زینک اکسا‌ید بزن زیر بغل هات تا بو نده یه عطر خوب ‌سبک هم همیشه داشته باش لباس های مرتب ‌اندازه تنت بپوش ‌تمیز بعدش اطلاعات عمومیت رو ببر بالا تو گروه هایی که نقاط مشترک داری باهاشون عضو شو ‌حرف بزن قرار نیست همه آدم ها از تو خوششون بیاد ودوست داشته باشن یکی دونفر آدم درست ‌حسابی کنارت باشن کافیه واینکه شاد باش ورزش کن برقص ‌آویزون کسی نباش اگه حس کردی کسی بهت روی خوش نشون نداد تو اول ترکش کن اگه دعوتت نکردن جایی. نرو واژه ازت نظری نپرسیدن حرفی نزن آروم آروم دوست های خودتو پیدا می‌کنی نگران نباش راسی چند سالته؟؟؟؟

درس اول: دوست داشتنشون برات مهم نباشه دنبال جلب توجه و محبتشون باشی آدم حسابت نمیکنن

چجوری رفتار کنم 

جلوشون اصلا جثری رفتار نمیکنم که دلم میخواد بهم محل بدن

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

2810