2777
2789

حتی از مسافرت کاری برمیگرده اول میره پیش مامانش بعد میاد دنبال من الان دوماه عروسی کردم جمعه ها بیکاره میره پیش مامانش منو میزاره خونه بابام وهرفرصتی پیش میاد میره پیش مامانش مادرشوهرم میگفت باااید هرروز بیاین اینجا ۳روز رفتیم دیگه نگذاشتمش بریم شوهرم گفت سر کارم نمیتونم بیام گفت پس جمعه ها از شب تاصبح بااید بیای اینجاهرکار کردم بازبان خوش نشد الان میخام باهاش دعواکنم وبگم پدر مادرش حق دخالت ندارن اگه میخاستن شب وروز وردلشون باشی زن نمیگرفتن برات یا رفتارشو درست کنه یا توافقی طلاق بگیریم بره شب وروز پیش مامانش

ادامشو میزارم👇

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

یا درستش میکنم یا جدا میشم 

البته این مادر شوهرمه خودشو از زندگیمون آویزون کرده ولا به خدا منو شوهرم خوبیم باهم اون ول کن نیست هی زنگ میزنه بیا اینجا من تنهام من پیرمذبدبختم بی کسم ....