2777
2789
عنوان

کسایی ک چند سال پشت کنکور بودن بعد قبولی حالتون چطور بود🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 2351 بازدید | 119 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن عزیزم هنوز نشدم 🥲🥲 چند ماه مونده تا بشم🥺🥺 وای خدا چرا همچین چیزیو میگی😑😐 عزیزییی❤❤گفتم امضا ...

ایشالله قبولیت سال دیگ😍😍😍 برات دعا میکنم

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

ایشالله قبولیت سال دیگ😍😍😍 برات دعا میکنم

❤❤❤🫂🫂🫂

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

این طبیعیه، منم ازین فکرای احمقانه میکردم؛ بد به دلت راه نده

اتفاقی نیوفتاد برات دیگ گل. ؟؟؟ همه چیز خوب میش رفت برات من وسواس فکری دارم اینجوری فک میکنم 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

ممنون همچنینخوبه مثل بقیه پیرا پزشکیاکدوم دانشگاه قبول شدین

دانشگاه یکی از شهرستان های استان خودم اوررم ۳ ساعت راه داره با خونمون 

عزیزم رشتت واقعا عالیهیکی از دوستام دانشجوی این رشتست خیلی خیلی راضیه

واقعا😍😍😍😍😍😍 وای کلی ذوق کررم 

دوستت دانشجو این رشته هست چی میگ ؟؟؟؟؟؟

اتفاقی نیوفتاد برات دیگ گل. ؟؟؟ همه چیز خوب میش رفت برات من وسواس فکری دارم اینجوری فک میکنم

اره بابا منم وسواس فکری دارم، باور کن حتی ترم یکم فک میکردم قراره اتفاق بدی بیوفته، ولی همش فکرای الکیه؛ به خودت میای میبینی مثه برق و باد گذشته مدرکتم گرفتی خندت میگیره از فکرایی که کردی؛ البته هنوزم که آدم یاد دوران قبل دانشگاه و سختیاش میوفته واقعا اذیت میشه؛ انگار که تو یه باتلاقی بوده و خودشو کشیده بیرون

من بعد یکسال پشت کنکور موندن قبول شدم. حسش فوق العاده بود فقط گریه میکردم همه سختی های ک کشیدم از جلوچشمم رد شد اما متاسفانه هنوز استرس اظطراب همراهمه. مثل قبل کنکور نشدم

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

والا پشت کنکور نموندم ولی رشته الان مو دوست داشتم و بعد یه لیسانس برگشتم ک بهش برسم اولش خوشحال بودم الان دیگ عادی شده د مطمئن ام برم سرکار و طرح اونقد حقوق کمه و اذیت میشم ک شاید تنفر پیدا کنم نمیدونم 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
اره بابا منم وسواس فکری دارم، باور کن حتی ترم یکم فک میکردم قراره اتفاق بدی بیوفته، ولی همش فکرای ال ...

من ک دانشگاه بهشت برام 

تازه جند روز دارم با آرامش میخوابم استرس کنکور ندارم با آرامش میرم بیرون استرس اینک وای تست نزدم ندارم 

خداروشکر حس افسردگی واقعا رفته حس بی ارزش بودنم و اینا رفته 

فقط همین ی خورده وسواس فکری و .... 

دانشگاه خاطره میسه هم خوابگاهش هم سلفش هم دوستای جدید و شهر جدید همش خاطره میشه😍🥰

من الان درکت میکنم، چون واقعا پشت کنکور موندن به روح و روان آدم بدجوری ضربه میزنه و انواع اختلال روانی از وسواس فکری و افسردگی و اضطراب منتشر و... رو آدم میگیره، اما باور کن بری دانشگاه دوباره کم کم سلامت روانتو به دست میاری؛ فقط سعی کن سرعت مطالعت تو دانشگاه اوکی باشه که اذیت نشی

من الان درکت میکنم، چون واقعا پشت کنکور موندن به روح و روان آدم بدجوری ضربه میزنه و انواع اختلال روا ...

فدات شپ من عزیزه دلم عاره واقعا الان حس افسردگی رفته کلا 

۴ سال پشت کنکور بودم روانم تیک و پاره شده😅 روانشناسم گفت باید قرص بخوری تا ددست شه وگرنه اینجوری توی دانشگاه نمیتونی دووم بیاری 

من ک دانشگاه بهشت برام تازه جند روز دارم با آرامش میخوابم استرس کنکور ندارم با آرامش میرم بیرون استر ...

دقیقا همینه، من بهترین دوستام تو دانشگاه پیدا کردم، بعد از دانشگاه رفتن خیلی موقعیتای ازدواج خوبی برام پیش میومد، وارد جامعه شده بودم و ازون انزوای دوران کنکور راحت شدم؛ اعتناد بنفسم خیلی بالاتر رفت