2777
2789

زیاد میشنوم که خانومه میگه بعد زایمان نمیدونم کجا برم یا کسی رو ندارم بذارم دارم اونا انتظار پذیرایی دارن و درگیری پیش میاد و دخالت میکنن و آرامش روانی م رو به هم میریزن و...

تو کره جنوبی یه مرکز مراقبت از مادران وجود داره که بعد زایمان میتونن برن اونجا. بیمارستان نیست هر کس یه اتاق خیلی بزرگ با حمام و دستشویی داره پرستار در اختیار مادر و بچه س یه پرستار هم ۲۴ ساعته مراقب بچه س که کاری داشته باشه یا نه. آرومش میکنه پوشک عوض میکنه و.. پخت و پز و همه چی هم با همون مجموعس. اگه هم بخوای میتونی بدی خونه خودت و یه پرستار رو که دوره آشپزی و بچه داری هم دیده برای چند هفته میفرستن خونه ت که همه کارات رو بکنه

کاش اینجا هم اینجوری بود

خوشبحالشون

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهرم تا گوساله گاو شود دل صاحبش آب شود 

اینجا همین شوهرا بچه که بدنیا میاد منکر وظایفشون میشن انگار بچه از سرکوچه اومده تو خونه بعد دولت بیاد پرستار و غیره در نظر بگیره🤧

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
2805

ما یه اشنا داریم تو هلند فک کنم گفت این حمایت از طرف دولته  بعد زایمان تا یه مدت که دقیق یادم نیست یه پرستار میفرستن کمک مادر باشه میگفت من فقط شیر بچه رو میدم همه کاراش با پرستارع

فقط خانواده خود آدم فقط مادر که هیچ منتی بهت نمیزاره اما ای یه رسمی دائمی بشه بعداز زایمان خانواده ی شوهر به بهانه ی دیدن بچه یکماه لنگر نندازن نمیدونی به بچه واحوال ناخوش خودت برسی یا شکم اونارو سیرکنی وبزاری برداری 

کاری نداره که یه خانم گه گداری میاد خونمونو تمیز میکنه به اونجور خانماهم میشه بگی مثلا یه ماه بیا مر ...

به اون خانومه که اعتمادی نیست. ولی این مجموعه ای که من میگم معتبره دولتیه پرستاراش کاملا تحصیل کرده آموزش دیده و با تجربه ن

دقیقا! به نظرم حتا یه ایده خوب برای بزینسه من اگر مسافر خونه داشتم چند سالی امتحانی انجام میدادم! یه سوییت تا چهل روزگی که خواب بچه درست میشه با پرستار اجاره میدادم، مهمان هم به جز همسر راه نمی‌دادم. اسم میذاشتم مامان‌خانه  

فقط خانواده خود آدم فقط مادر که هیچ منتی بهت نمیزاره اما ای یه رسمی دائمی بشه بعداز زایمان خانواده ی ...

همین مادر که میگی 

برای من تا یکسال مداوم منت میذاشت

هنوزم گه کاهی میذاره

خانه شماره 12 میدان گریمولد
2810