2777
2789
خواهرم تا گوساله گاو شود دل صاحبش آب شود اینجا همین شوهرا بچه که بدنیا میاد منکر وظایفشون میشن انگار ...

حرف دلم زدی آخرش میگن ما تا شب سرکاریم تو خونه چکار میکنی .یا میگن همه اینکارو میکنن چی منت داری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
حرف دلم زدی آخرش میگن ما تا شب سرکاریم تو خونه چکار میکنی .یا میگن همه اینکارو میکنن چی منت داری

بیان خونه و بچه داری کنن ما میریم سرکار والا رونق اقتصادی هم ایجاد میکنیم یه مشت پهن مغز😂🤧

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
همین مادر که میگی برای من تا یکسال مداوم منت میذاشتهنوزم گه کاهی میذاره

مادر داریم تا مادر

خانوادم من شرمندشونم خیلی باهام خسته شدن من فقط استراحتم ۷ماه تا بعداز زایمانم انشالله تنهام نمیزارن واقعا خسته شدن بشور بزار بردار خانواده بیفکر شوهرم که میان باید مهمان داری کنه 

[QUOTE=360294798]مادر داریم تا مادر خانوادم من شرمندشونم خیلی باهام خسته شدن من فقط استراحتم ۷ماه تا بعداز زایمانم ا ...[/QUOTE

خدا حفظشون کنه براتون😍🌹🌹🌹

درک ندارن خانواده شوهر 

خانه شماره 12 میدان گریمولد
کاری نداره که یه خانم گه گداری میاد خونمونو تمیز میکنه به اونجور خانماهم میشه بگی مثلا یه ماه بیا مر ...

دقیقا نمیدونم چرا ملت ما همیشه خارج از این کشور رو رویایی میبینن مسئله بود و نبود اون مراکز نیست مسئله پوله که همه ندارن 

دقیقا نمیدونم چرا ملت ما همیشه خارج از این کشور رو رویایی میبینن مسئله بود و نبود اون مراکز نیست مسئ ...

دقیقا🤣

من جدیدا با شوهرم درگیر میشم سر کمکی

ولی الان دیگه توافق کردیم هر طوری شده ماهی ۵ ساعت بیاد کارای اصلی رو انجام بده 

[QUOTE=360294798]مادر داریم تا مادر خانوادم من شرمندشونم خیلی باهام خسته شدن من فقط استراحتم ۷ماه تا ...

قربانت همچنین جانم 

بخدا خیلی عصبیم میگم به امید خدا دوقلوهام صحیح وسلامت دنیا اومدن اینا میخان بیان لنگر بندازن همش بفکرمامانمم خیلی اذیت میشه همش میگم خدا بهم قوت بده بعداز زایمان سرپای خودم باشم حداقل کمک حالش باشم وگرنه خانواه همسر هیچی از درک وشعور حالیشون نیست فقط فقط فکر شکمشون هستن هی بخورن بخوابن و رو اعصاب باشن

قربانت همچنین جانم بخدا خیلی عصبیم میگم به امید خدا دوقلوهام صحیح وسلامت دنیا اومدن اینا میخان بیان ...

انشالله به سلامتی فارغ بشین

بچه هاتون سلامت باشن

خیلی بده  زن تازه زا رو اذیت میکنن

خانه شماره 12 میدان گریمولد