2777
2789
عنوان

مامانای مهربون میآید کمکم ـزایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 20 پست
عزیزم اینا گرمی هستن خدانکرده بچه زردی میگیره اینایی که گفتی از ماه چهارم میخورن برای رشد ذهن بچه وخ ...

اول اینکه کنجد باعث قوت خود مادر میشه برای زایمان تخم بزرک و کتان رحم را تحریک و لغزنده میکنه برا زایمان راحت سوم اینکه زردی از گرمی نمیشه وقتی پدر یا مادر یکیشون گروه خونی آمثبت باشه احتمال زردی زیاده و اینکه من دوتا بارداریام اینا را رعایت کردم و زایمانم همش ۲ساعت ونیم طول کشید بچه ها هم زردی نداشتن

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیکار کنم پریود بشم 🤣بخدا دیونه شدم

برو عطاری بگو عروس پشت پرده میخوام مخصوص باز کردن خونریزیه چهارزیره بگیره داخل یک قاشق چای خوری چهارزیره چهار پنج تاعروس بندازه بیست دقیقه دم کن بخور روزی سه بار حتما سردی نخوری  دو سه روز کمتر باز میشه 

اول اینکه کنجد باعث قوت خود مادر میشه برای زایمان تخم بزرک و کتان رحم را تحریک و لغزنده میکنه برا زا ...

عزیزجان طبق چیزی که به ما درس دادن من گفتم شغلم طب سنتی هست مدرک دکترا دارم بازم هرجور خود اسی دوست داره موفق باشی

2805
عزیزجان طبق چیزی که به ما درس دادن من گفتم شغلم طب سنتی هست مدرک دکترا دارم بازم هرجور خود اسی دوست ...

اوه خانم دکتر من جسارت نکردم ولی این چیزا را ماما ب من گفت

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده