2777
2789

من باردارم هفته ۳۳بارداری هستم میخواستم اگه تجربه ای از زایمان طبیعی دارید یا اینکه چه ورزش هایی رو شروع کنم هفته آخر چیا بخورم رو بهم بگید ممنون

ورزش ها رو بزن گوگل حتما انجام بده..عضله های لگن رو تقویت گن..تمرین دم و بازم انجام بده..پیاده روی حتما انجام بده

تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من۴۰روزه پریود نشدم چکارکنم

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

2805

من دو تا طبیعی انجام دادم پیاده روی زیاد بکن تکنیک های تنفس رو حتما و حتما خوب یاد بگیر و تمرین کن حتا روز زایمان رو کاغذ بنویس با خودت ببر 

به سلامتی فارغ بشی 

خدایی سلطنت حق رینیرا بود   

شما علائم بارداریتون چی بود؟

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

ورزش ها رو بزن گوگل حتما انجام بده..عضله های لگن رو تقویت گن..تمرین دم و بازم انجام بده..پیاده روی ح ...

روزای اخر غذاهای نرم بخور که دچار یبوست نشی اب هم زیاد بخور

تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست

از هفته ۳۸مدام پیاده روی یکساعت صب یکساعت عصر

از هفته ۳۸ مرتب شیره کنجد و شیره انگور را مخلوط کن و بخور

از عطاری تخم بزرک و کتان بگیر اسیاب کن بریز تو ابجوش با شیره انگور بخور

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

از هفته ۳۸مدام پیاده روی یکساعت صب یکساعت عصراز هفته ۳۸ مرتب شیره کنجد و شیره انگور را مخلوط کن و بخ ...

عزیزم اینا گرمی هستن خدانکرده بچه زردی میگیره اینایی که گفتی از ماه چهارم میخورن برای رشد ذهن بچه وخود بچه خوبه

من دو تا طبیعی انجام دادم پیاده روی زیاد بکن تکنیک های تنفس رو حتما و حتما خوب یاد بگیر و تمرین کن ح ...

مرسی عزیزم 

شما وقت دارید تکنیک تنفس رو بهم بگید؟

حامله نیستی

چیکار کنم پریود بشم 🤣بخدا دیونه شدم

2810