2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام جانم

ما رفتیم دادگاه گفتن درخواست تجدیدنظر باطل شده

نمیدونم ینی همون رای بدوی درسته یا روی رای تجدیدنظر دوباره تجدیدنظر زدن اون باطل شده؟

بعدم این اقایی ک به ما فروخته قرار گذاشته بیاد باهامون توافق کنه

نمیدونم چکار باید بکنیم

سلام جانم

اول سال۴۰۲ رای بدوی اومده

ینی نزدیک دو ساله پرونده تجدیدنظر بوده مگه میشه بعد دوسال بگن باطل شده؟میگم نکنه روی رای تجدیدنظر دوباره ی تجدیدنظر زدن که اون باطل شده

2805
اول سال۴۰۲ رای بدوی اومدهینی نزدیک دو ساله پرونده تجدیدنظر بوده مگه میشه بعد دوسال بگن باطل شده؟میگم ...

تجدید نظر در صورتی باطل میشه که یا جلسه ی رسیدگی دادگاه شرکت نکردن یا هزینه ی دادرسی زیاد بوده پرداخت نکردن یا اینکه کلا رد شده دادخواستشون. بعد اینکه اینکه اون آقا میگ بیایید توافق کنیم حواستون باشه ببینید هرچیزیو امضا نکنید اصلا ببینید خواستشون چیه. 

تجدید نظر در صورتی باطل میشه که یا جلسه ی رسیدگی دادگاه شرکت نکردن یا هزینه ی دادرسی زیاد بوده پرداخ ...

پس حتما روی تجدیدنظر دوباره خواستن اعتراض بزنن باطل شده

نمیدونم چرا ب ما نمیگن چیشده رای ب نفع کی اومده نه خودش نه وکیلش

پرونده مختومه شده ولی اجراییات نرفته هنوز

پس حتما روی تجدیدنظر دوباره خواستن اعتراض بزنن باطل شدهنمیدونم چرا ب ما نمیگن چیشده رای ب نفع کی اوم ...

یکم زمان می‌بره تا اجرا بره. ب نظرم شما حتما اگه میخواید توافق کنید با یه وکیل برید پیششون و ببنید چی ب چیه. بیشتر از این متضرزر نشید 

تجدید نظر در صورتی باطل میشه که یا جلسه ی رسیدگی دادگاه شرکت نکردن یا هزینه ی دادرسی زیاد بوده پرداخ ...

به ما گفت میخوام بیام این خونه رو بهتون بدم بعد طبقه پایینشم بخاطر این پنج سال که خونه خالی بوده کرایشو باهاتون حساب کنم بقیشم خودتون بدین طبقه پایینشم بدم بهتون😐

به وکیل بگیم باهامون مباد؟اجراش چقد طول میکشه؟

اره بگو یه جلسه کنارتون باشه. احتمالا اون یه قرارداد تنظیم کرده بده امضا کنید. یه بندهایی هست تو قرارداد به ضررتون شاید باشه که ازش بی خبرید. اجرا بستگی ب شلوغیه شعبه داره

2810