دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اول سال۴۰۲ رای بدوی اومدهینی نزدیک دو ساله پرونده تجدیدنظر بوده مگه میشه بعد دوسال بگن باطل شده؟میگم ...
تجدید نظر در صورتی باطل میشه که یا جلسه ی رسیدگی دادگاه شرکت نکردن یا هزینه ی دادرسی زیاد بوده پرداخت نکردن یا اینکه کلا رد شده دادخواستشون. بعد اینکه اینکه اون آقا میگ بیایید توافق کنیم حواستون باشه ببینید هرچیزیو امضا نکنید اصلا ببینید خواستشون چیه.
تجدید نظر در صورتی باطل میشه که یا جلسه ی رسیدگی دادگاه شرکت نکردن یا هزینه ی دادرسی زیاد بوده پرداخ ...
به ما گفت میخوام بیام این خونه رو بهتون بدم بعد طبقه پایینشم بخاطر این پنج سال که خونه خالی بوده کرایشو باهاتون حساب کنم بقیشم خودتون بدین طبقه پایینشم بدم بهتون😐
اره بگو یه جلسه کنارتون باشه. احتمالا اون یه قرارداد تنظیم کرده بده امضا کنید. یه بندهایی هست تو قرارداد به ضررتون شاید باشه که ازش بی خبرید. اجرا بستگی ب شلوغیه شعبه داره