dokhtarbaharrrrrrr مدیر استارتر عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 1224 عنوان کار میخام 56 بازدید | 3 پست خانما تو رو خدا اگه کاری چیزی میدونین بهم بگید انجام بدم تو سخت ترین مرحله زندگی هستم الان چند ملیون پولمون رو بالا کشیدن بنا به دلایلی نمیتونم بگم الان صفریم من چیکار کنم 1403/08/22 | 12:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختراردیبهشتی4 عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 3724 خدا کمکت کنه عزیزمبیرون ی کار نیمه وقت پیدا کن فروشگاهی جایی میتونی مشغول شی باتوجه ب شهر و مکان زندگیت باید ی کاری پیدا کنی لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
dokhtarbaharrrrrrr مدیر استارتر عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 1224 خدا کمکت کنه عزیزمبیرون ی کار نیمه وقت پیدا کن فروشگاهی جایی میتونی مشغول شی باتوجه ب شهر و مکان زند ... کار بیرون نمیتونم متاسفانه
دختراردیبهشتی4 عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 3724 کار بیرون نمیتونم متاسفانه آخه کار داخل خونه نیست والامگه اینه سبزی سرخ کنی چ میدونم پیازاونم نیاز ب مشتری دارهخیاطی بلدنیستی یا نمیدونم بزار بچها بیان یکم ایده بدن لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤