2777
2789
عنوان

نمیدونم من عجیبم یا بقیه

68 بازدید | 12 پست

ترم اولم من.و سخته برام دوست پیدا کردن.تو دانشگاه خب با چند نفر ی صحبت کوچیک داشتیم و دست دادیم اما اونا روزا دیگه سلام نمیکنن ب بقیه میکنن من نه ، نمیدونم اونا عجیبن رفتاراشون یا من ک فک میکنم باید ی سلامی کنن... منم دوست ندارم کوچیک بشم اول من برم سلام بدم چون اونا با دوستای خودشون هستن نمبخان با من تیک بزنن

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
همه اولش اینجوریه دخترو پسرهم نداره

نه آخه بقیه همه دوس شدن زود باهم.. فقط چندتاییم تنهاییم 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر تو دبیرستان و راهنمایی دوست و رفیق دلشتی عجیب نیستی من عجیبم که هیچوقت دوست و رفیق نداشام تو محی ...

منم نداشتم میگم سختمه رفیق شدن.. انگار بقیه نخان نمیدونم

اگر تو دبیرستان و راهنمایی دوست و رفیق دلشتی عجیب نیستی من عجیبم که هیچوقت دوست و رفیق نداشام تو محی ...

بعد آخه اگه اونا میحاستن میومدن ی سلام کنن خودشون ولی تو نگاهاشون تمسخر رو میبینم

منم نداشتم میگم سختمه رفیق شدن.. انگار بقیه نخان نمیدونم

به شانست بستگی داره اگر کسی نخواد تو هر کاری کنی بازم نمیخواد احتمالا به خانوادت برمیگرده تو خانواده ما زیاد دوست ثرفیق باز نیستیم اگثرا نداریم توام خانوادت همینطوریه احتمالا

به شانست بستگی داره اگر کسی نخواد تو هر کاری کنی بازم نمیخواد احتمالا به خانوادت برمیگرده تو خانواده ...

اصلا شانس ندارم از هیچییی

نه آخه بقیه همه دوس شدن زود باهم.. فقط چندتاییم تنهاییم

اونا یا برونگرا هستن یا قبلا همو میشناختن یا هم اتاقی هستن انواع یاهایی دیگه ممکنه باشه ولی منم با کسی دوست نبودم ولی اخر ترم همه باهم دوست شده بودنو حتی سربه سرهم میزاشتن

من مرد تنهایی شبم...
بعد آخه اگه اونا میحاستن میومدن ی سلام کنن خودشون ولی تو نگاهاشون تمسخر رو میبینم

پس بهتر دوست نشن باهات چون ادم هایی که تمسخر میکنن شعور احترام گذاشتن به تو رو ندارن همون بهتر نباشن 

ناراحت نباش شانس ماهم اینطوریه اونایی که چوسی میان پرو ان دوست و رفیق دارن ماها خاکی و صمیمیبقیه فکر ...

دقیقاااا