2777
2789
عنوان

خانمای باتجربه و متاهل و

140 بازدید | 21 پست

بچه دار 

بنظرتون از وسایل بچه (گهواره، کریر، نی نی خواب و...) کدومش واقعا کمک مادر میکنه و کار مادر و راحت میکنه

بنظر من گهواره ک وقتی میزاری توش باید همش تکونش بدی خوب رو پاو بغل تکون میدم، کنار خودمم میخوابونم ک راحت بش شیر بدم لازم نباشه بلند شم درش بیارم و... 

کریرم ک باید بلند کنی و وزنی ک باید بلند کنی بیشتر میشه 

و... 

نظرشما چیه

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از کریر دو ماه هم استفاده نکردم

به نظرم الکیه

همشون بیخودن

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
2805

گهواره و کریر واقعا به درد میخورن 

هرجا میری کریر رو ببر تا ۶ ماهگی بچه رو توش بذار بخوابه تو مهمونی و عروسی و حتی خونه که مثلا داری آشپزی میکنی بیار تو اشپزخونه بچه رو با کریر

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
هیچ کدومش ب کار نمیاد بچه فقط تو بغل ارومه

دقیقا من همرو گرفتم و تا الان که پسرم یه ماهشه هیچکدوم استفاده نشده 

گهواره و ننو که تا میزارمش گریه میکنه 

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

دخترم نوزاد بود تو گهواره میخوابید خیلی راحت بودم بعدش روی پا خوابوندم که الان داره میره تو یکسال هنوزم باید رو پا بخوابونم به شدت زانو درد و مچ درد گرفتم. اگه عادت کنه و این عادت رو ازش نگیری به نظرم گهواره خیلی خوبه. کریر هم برای ماشین خیلی خوب راحت توش میخوابید. ولی چون خیلی ریز بود دخترم من برای بیرون نمیتونستم ازش استفاده کنم بزرگ بود براش. 

برای من کریر از او لحاظ خوب بود که پسرم کولیک داشت و بخاطر شیبی که داشت سرش بالاتر از بدنش میموند و خیالم راحت بود که اگر بالا آورد خدایی نکرده خفه نمیشه .و از طرفی هرجای خونه میخواستم برم با خودم میبردم میذاشتم جلو‌چشمم یا خونه کسی میرفتیم تو کریر میخوابوندم که رختخواب نخوام ببرم کلا مفید بود برام 

گهواره ام شاید بگی الان کنار خودت میخوابونی شیر‌میدی راحتی ولی فکر بعدتم بکن بچه باید از روز اول جدا بخوابه تا عادت داشته باشه گهواره شو‌ بذار کنار تخت خودتون با یه فاصله کوچیک شبا بشین شیرش بده بذارش تو جاش که بوی تنتو‌نگیره بعد از شیش ماهم که غذای کمکی دادی کم کم شیر شبشو‌قطع کن و بذارش تو اتاق خودش تو تختش بخوابه هم اون‌راحت و کامل میخوابه هم‌خودت شبو تا صبح‌میخوابی و حریم خصوصیت با شوهرت حفظ میشه و بچه ام‌مستقل‌بار‌میاد از اول 

2810