2777
2789

هر شب هرشب تا ساعت یک دو شب کافه از سرکار غروب میاد غذاشو میخوره میره هفت ساله ک دارم بهش میگم قلیون نکش نرو اما کار هرشبش کافه تو محلمون پیر شدم موهای سرم از دستش همه سفید شد خدا لعنت کنه همچین مردهایی رو 

با کلی زنگ و دعوا پیام تازه دو شب میاد خونه هر شب تنهام اوایل بعدعروسی تو ساختمون جز خودم کسی نبود و جای خلوت دلم میترکید تا خبر مرگشو بیاره الان طبقه بالاییمون شوهرش کلا از غروب خونست منه بیجاره تنها

تا اینموقع بیرون بعد بیاد خونه چ رابطه میشه داشت دوماهه ک نزدیکی نداشتیم

ب خانوادش هزار بار گفتم اونام بهش گفتن‌ ولی باز این حیواون میره

طلاق نمیتونم بگیرم خانوادم اصلا پشتم نیستن

من چیکار کنم

میاد سه متر زبون هم داره داد بیداد چرا زنگ میزنی من اونجا دارم ورق بازی میکنم صداتو میشنوند 

خدایا ساعت هفت تا دوشب 

انقد نذر و دعا کردم این حیواون درست بشو نیست

خدایااااا

خدایا سپاسگزارم ک منو میبینی و کمکم میکنی 🙏🏽🙏🏽🙏🏽

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
ولش کن الکی خودتو عذاب نده منم شوهرم دیر میاد گاهی ۳ شب میاد با چیز دیگه سرتو گرم کن بیخیال این شو د ...

هیچ حسی دیگه اون ساعت برام نمیمونه جز تنفر 

😭😭😭

الهی آمین انقد دعا میکنم چرا مستجاب نمیشه 😭

ببین یه چی بگم من شوهرمو تو نامزدی پاشو قطع کردم از این دوست بازی و قلیون 

تنها راهشم اینه ببینه که اونا چجوری دارن ازش سو استفاده می‌کنن

گرچه مردا انقدر اشغال عوضی هستن دنبال یه بهانه برا خوه نیومدن و نبودن با زنشون 

خدا لعنت که مردا رو از همشون متنفرم از اون بابای بی خاصیت تا شوهر بی شعورم

ببین یه چی بگم من شوهرمو تو نامزدی پاشو قطع کردم از این دوست بازی و قلیون تنها راهشم اینه ببینه که ا ...

منمممممم ازشون متنفرم جز بابام ک مظلوم ترین مرد دنیاس هر چی ما بچه هاش و مادرم میگیم میگه چشم از بچگیم هیچ خاطره منفی ندارم ازش

منمممممم ازشون متنفرم جز بابام ک مظلوم ترین مرد دنیاس هر چی ما بچه هاش و مادرم میگیم میگه چشم از بچگ ...

خوش به حالت

من که همیشه ترسیده و مضطرب از قهر و بی عاطفی پدر 

از نگاه های سرد و ترسناک...... حتی سلام هم نمیدیم به هم ...... 

خوش به حالتمن که همیشه ترسیده و مضطرب از قهر و بی عاطفی پدر از نگاه های سرد و ترسناک...... حتی سلام ...

☹️☹️ خدا کمکت کنه الان ک من هفت ساله اسیر یه اژدهام تموم‌ تصورم از شوهر خوب نابود شد

☹️☹️ خدا کمکت کنه الان ک من هفت ساله اسیر یه اژدهام تموم‌ تصورم از شوهر خوب نابود شد

منم

از خونه پدر 

به یه بدبختی دیگه....

شوهر من یه آدمیه که یا عاشقته یا چنان خورد میکنه آدمو نفهمی از کجا خوردی😔😔😔😔