2777
2789

آخه الان خیلی درد دارم تو شرایطی نیستم که مهمون داری کنیم بچه هم خیلی گریه میکنه چند نفر همون روز اول اومدن بقیه رو گفتیم دهم به بعد بیان دخترم الان شش روزشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهمونا خودشون باید درک داشته باشن خودم بشخصه تا دو هفته اول نمیرم دیدن بچه رم نمی بوسم ولی بعضیا...

نوزاد تا ده روز باید خواب باشه چرا گریه میکنه؟؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
2805
مهمونا خودشون باید درک داشته باشن خودم بشخصه تا دو هفته اول نمیرم دیدن بچه رم نمی بوسم ولی بعضیا...ن ...

والا همه نوزاد ها گریه میکنن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قدم نو رسیده ات مبارک عزیزم❤❤🥰 سزارین بودی؟

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
والا همه نوزاد ها گریه میکنن

اره ولی نه خیلی

درحد یه نقو نوق برای شیر

شیر خودتو میدی؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
اره ولی نه خیلیدرحد یه نقو نوق برای شیرشیر خودتو میدی؟

نه والا تو سایت گفتن اتفاقا نوزاد خیلی گریه میکنه اولاش 

اره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه والا تو سایت گفتن اتفاقا نوزاد خیلی گریه میکنه اولاش اره

اشتباه میکنن مگه میشه بی دلیل گریه کنه!!!

هرچندساعت شیرش میدی؟

۱

وای خیلی زوده

رفلاکس میگیره ها

الانم دلش درد میکنه حتما

همه میدونن هردوساعت باید شیر بخوره

تاره الان دکترا میگن اگه خواب بود تا چهارساعتم بیدارشون نکنید ولی من مخالفم میگم همون دوساعت خوبه

وای خیلی زودهرفلاکس میگیره هاالانم دلش درد میکنه حتماهمه میدونن هردوساعت باید شیر بخورهتاره الان دکت ...

دکترم گفته هر ۱ ساعت یکم زردی داره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40