2777
2789
عنوان

دیشب دعوام شد با یکی حالا شوهرم ناراحته

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 50 پست
خیلی ناراحت شدم بخدا اول یکم مکث کردم ببینم ول میکنه دیدم ن داره ادامه میده انقدر ناراحت شدممخصوصا ا ...

وای من اگ بودم با همون حرف اولش جرش میدادم باور کن واسه شوهرتون هم تو قیافه باش تا یاد بگیره حتی اگر مقصر هم باشی پشتت باشه درضمن اینجا حق با شما بود 

دقیقاتازه باسلام هم ۱۰ درصد برمیدارع تو‌مغازه ۵۰۰ بودتو باسلام ۳۰۰

چه گرون 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا بعضی ها مشکل عقلی دارن باهمه درگیرن

شوهر من هم موتور داره هم ماشین 

تو تابستون بیشتر با موتور رفت آمد میکنیم خریدمون کرده بودیم داشتم سوار موتور میشدم چشمم به یک دختره ای  تنها هم بود خورد نگامون می‌کرد  می‌خندید

بعضی ها کلا کمبود دارن نباید بهشون توجه کرد

عزیزم‌برا شما بزن بزن دعوا حساب میشه قبلش چیز خاصی نیستدر ضمن من مشکلم حرف اون خانم بودهر کسی دوس دا ...

اسی ناراحتی شوهرت از بالابودن صدات بوده.طبیعیه که الان ناراحته به هرحال در و همسایه خوبیت نداشت صدات بالابری اگرچه حق دختره بود یه چک هم مزدیس 

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
کلا بعضی ها مشکل عقلی دارن باهمه درگیرن شوهر من هم موتور داره هم ماشین تو تابستون بیشتر با موتور رفت ...

خیلی زشته بخدا 

من همش ب بچه هام میگم تا کسی سوال نپرسیده حرفی نزن

دخالت نکن تو کار بقیه

مثلا میگه خانمه اینجوریه

میگم مامان چیکار ب بقیه داری باید تمرکز کنی رو زندگی خودت

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

عزیزم اول اینکه تو باسلام بودو طرف مغازه داشت تهرانبعد اینکه ۱۰ درصد پورسامت برمیداره باسلامبعدم من ...

ببخیشد من کل داستانتو نخوندم و جواب دادم ، اول فکر کردم مغازه دار نارحت شده از حرفت ، کاری که کردی درست بود ولی اینجور مواقع که آدمای مریض میان یه چیزی میگن ، وقتی طرفشون نارحت میشه و حرص میخوره خوشحال میشن ، اصلا حسابش نمیکردی برمیگشتی یه نگاه بد بهش میکردی و راهتو میگرفتی ، بیشتر داغون میشد