2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم رفت خرید برا خودش آخه آخر هفته مهوونی دعوتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 65 پست

عزیزم اینجور وقت ها نباید بهش اجازه بدی که دعوا راه بندازه تا کار خودشو پیش ببره.

گفت مگه تو هم میخوای بیای.

یه کلمه میگفتی آره عزی م باید برای مهمونی یه لباس خوشگل بپوشم.

دیگه هم جلوش آفتابی نمیشدی و اصلا جواب نمیدادی حاضر میشدی می رفتی.

بازار هم اصلا باهاش بحث نمی کردی.

مهم اینه که کارتو پیش ببری دعوا و جواب دادن رو بزار برای یه وقت دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
ن خانه دارم

همین دیگه

کاش اگر اجازه نمیده بیرون کار کنی برای خودت یه کار خونگی را بندازی که هم سرگرم شی هم به خاطر چندرغاز محتاجش نشی

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
چون از اول وا دادن چون خواهرم ساده و قانع است چون خانوادم زیاد احترام میزارن .پسره با سیاست ۱۰۰۰تومن ...

چرا اینجور شخصی وارد خانوادتون کردین هزارتومن خرج نمیکنه از زیر باد مسولیتش  فرار میکنه من نمیخوام تهریف همسدمو بکنم همسر من حتی نزاشت جهیزیه بیارم همشو خودش خرید یه جزیهای مادرم خرید تازه وضع مالیمونم خوبه خودمم شاغلم حتی خانواده همسرمم هزار تومن کمک نکردن گفت همکن طور خانواده من چیزی ندادن خانواده توم نباید چیزی بدن ولی من مامانم قبول نکرد طلا ویه مقدار جهیزیه داد

آره لازم دارم

خب پس زنگ بزن بهش بگو منم لباس لازم دارم باورم نمیشه بدون من رفتی همیشه حرفت راحت بزن چندوقته ازدواج کردی؟؟ کلا اکثر مردها شعور ندارن باید هرچی میخوای لازم داری هر کاری ناراحتت میکنه قشنگ واضح بدون ترس بگی چون نگی اینا بلانسبت گاو هستن نمیفهمن

وقتی اومد بهش بگو ،عزیزم لطفا یه منم پول لباس بده .

من میرم بازار ،میای نظر بدی یا منم تنها برم؟

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.
ن گفت بازار نمیخواد بیای مهمونی رو میبرتم

میگفتی غلط کردی مگه من ادم نیستم لباس لازم دارم 

منم پس شب نمیام تا کسی ک خجالت میکشه ت باشی ن من

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰
2810