2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم رفت خرید برا خودش آخه آخر هفته مهوونی دعوتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 65 پست

انگار هنوز نفهمیده زن گرفته تو همون مجردیش مونده

با خانواده خودت برو مهمونی گشت و گذار اگه اعتراض کرد بگو فکر کردم فراموش کردی زن گرفتی و هنوز دختر خونه بابامم 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همیشه همینطوریه از بعد عروسی مون

شما شاغلی ؟

کاش دستت توی جیب خودت بود اونوقت قیافه اش دیدنی بود

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
2805
پاگشا عموش دعوت کرده بعد این نمیخواد تورو ببره😳چقدر خنگهوقتی رفت توهم پاشو تیپ بزن و بعدش برو پرو ب ...

بازار منو نبرد

میدونی چرا نرفتم باهاش بازار چون اگه میرفتم همش میخواس عصبی بشه و بگه تو چرا اومدی وقتمو گرفتی من کار و زندگی دارم

بعضیاتون یه جوری مظلومین که من اینجا اژ خوندنش دلپیچه میگیرم بخدا چرا این مدلی ؟حقتو بگیر ادم نه باید ظلم کنه نه ظلمو بپذیره اینو بزرگان ما گفتن 

اصلا همشو ول کن کی توعمرش پاگشای بدون عروس دیده؟؟؟؟؟؟

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
بازار منو نبردمیدونی چرا نرفتم باهاش بازار چون اگه میرفتم همش میخواس عصبی بشه و بگه تو چرا اومدی وقت ...

خب داشته باشه. بگو ببین هر چی غر بزنی جواب نیس. وسایل لازم دارم یا زنگ میزنم ب عموت و میگم من نمیام ب این دلیل .

چرا باید پدر ت پولشو بده اینجا ادم چیزهای میشنون

چون از اول وا دادن چون خواهرم ساده و قانع است چون خانوادم زیاد احترام میزارن .پسره با سیاست ۱۰۰۰تومنم خرج نمیکنه ..تازه کلی به پدرم گفتم بماددم گفتم حالا باتر شده ..فکن ی لباس به خواهرم نگرفته ..سطح خاتواده ما بالاتره دوتا دختریم ..افتادا تو ظرف عسل ..وتواهرم کم زبونه بلدنیست ادمش کنه

2810