2777
2789

سلام خانما پسرم الان ۱ماه و نیمشه تا ۱۵ روزگی خوب شیر میخورد از اون به بعد اصلا شیر نمیخوره نه شیشه نه شیر خودمو توروخدا اگه راهکاری دارید بگید دکتر بردم شربت دومتیدون و قطره بی بی کر داده ولی اصلا فایده نداره 🥺🥺🥺🥺وزنگیریش این ماه خیلی کند داره پیش میره نسبت به ماه قبل

وای دختر منم داشت

حالا البته من بعدا فهمیدم

تو بیداری سینمو نمی‌گرفت

شب تا صبح شیر میخورد، صبح تا شب لب نمیزد

چقدررر سختی کشیدم.شیر داشتم شیر خشک دلم نمیومد بدم

شیرمو میدوشیدم با قطره چکان میدادم تا عادت نکنه به شیشه شیر🫤

الان میگم کاش شیر خشک میدادم خلاص 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای دختر منم داشتحالا البته من بعدا فهمیدمتو بیداری سینمو نمی‌گرفتشب تا صبح شیر میخورد، صبح تا شب لب ...

منم همش میگم شیرخشک بهش میدم شیر خودمو نمیدم ولی شیشه هم قبول نمیکنه☹️

2805
دختر منم از ۹ روزگی عوض شدالان شیشه میخوره؟ شیر خشک دختر من میخورد خودم نمی‌دادمدلم نمیومدبعد وزن نم ...

نه اصلا شیشه نمیخوره نمیدونم چیکار کنم تا یه ماهگی وزنش خیلی خوب بود این ماه خیلی کم داره وزن میگیره

عزمزمه شیر خشک باید بدی شده با قطره چکانمیگذره این روزا🌸🌸🌸

واقعا خیلی سخته بعضی وقتها از گشنگی میخواد دستشو بخوره ولی حاضر نیس شیر بخوره....

یعنی هیچ درمانی نداره؟

واقعا خیلی سخته بعضی وقتها از گشنگی میخواد دستشو بخوره ولی حاضر نیس شیر بخوره....یعنی هیچ درمانی ندا ...

نمیدونم گلم

من بعدا فهمیدم مشکل دخترم رو

وقتی بزرگ شد

دختر من رو مشکلش رو تشخیص ندادن دکترا

شیشه و شیر و .. هیچ کدوم نمیگیره؟