2777
2789
عنوان

دخترم تا صبح هزار بار بیدار میشه

168 بازدید | 14 پست

سلام دوستان 

دختر من کلا از اولش خوابش کمه و خیلی سبکه خوابش دیگ بعضی وقتا حتی میخوای از بغلش رد شی بیدار میشه

توی ۹ ماهگی دکترش پدیا اسلیپ داد یکم راحت شده بودم تا ۱۳ ماهگی میدادم بهش ولی چون تشنج کرد دیگ ندادم الآنم دوماهه که از شیر گرفتمش خیلی خیلی شدیدتر شده دیگ واقعا دارم دیونه میشم فکر کن تا صبح هزار بار بیدارم می‌کنه بعضی وقتا به ساعت طول می‌کشه تا دوباره بخوابه 

چون نمیتونم استراحت درست حسابی داشته باشم طول روزم خیلی بی حوصله میشم نسبت بهش خیلی کلافم دیگ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

احتمالا سیر نمیشه  پسرم منم وقتی سیر نمیشد تا صبح چندین بار بیدار میشد صبح ها خسته میشدم ولی وقتی شبها کامل سیر میشد از غذا دیگه بیدار نمیشد نهایت یبار  

طالب بی قراری شو تا که قرار آیدت 

احتمالا سیر نمیشه پسرم منم وقتی سیر نمیشد تا صبح چندین بار بیدار میشد صبح ها خسته میشدم ولی وقتی شب ...

اینم خیلیییی امتحان کردم شده که شبا ساعت یک یه چیزایی بخوره و بخوابه ولی فرقی نداشته 

چجوری تشخیص دادن؟

رفلاکس   خوب مشخصه از ۳ماهگی وزنگیری مشکل داره و خوابشون خوب نیست 

چون اگزما داشت خیلی رعایت رژیم غذایی داشتم 

و به مرور اینجا با چند نفر مشابه آشنا شدم و .....یکی پیش دکتر تهران برده بود فهمید رفلاکس هم آلرژیک هست

بچه های رفلاکس نوزادی کم میخوابن خواب طی روزشون ۱ساعت پشت هم نیست

البته امکان داره بزرگ تر بشه و علائم پیدا کنن

2810