2777
2789
عنوان

خستمممم پسرم نمیخوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 34 پست
پسر من اصلا یک لحظه هم نمیمونه توش من هر دو‌هم‌ گرفتم😐

ان شا الله  زودتر خوش خلق شه

دل درد نداره؟ 

پسر من با قطره بیبی کر خیلی بهتر شده

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
ان شا الله زودتر خوش خلق شهدل درد نداره؟ پسر من با قطره بیبی کر خیلی بهتر شده

چرا دل درد که داره 

کولیک داره دیگه. 

دارو هم بایولاکت میدم و کولیکیز 

که فکر میکنم کولیکیز اصلا بی تاثیره براش

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا دل درد که داره کولیک داره دیگه. دارو هم بایولاکت میدم و کولیکیز که فکر میکنم کولیکیز اصلا بی تاث ...

میگذره این روهام  صبوری کنیم باید

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
2805
اره دیگه چاره ای نیست😂

🥲

بچه یک‌ماهه که کاری نمیتونه بکنه به پهلو بخوابونش بعدم کنارش بخواب

نمیخوابه و بیداره و اگه تو بغل یا رو پا نباش گریه میکنه

خب اگه نق نمیزنه بذار برا خودش دست و پا بزنه بگیر بخواب

همون دیگه مشکل اینه یا روپا یا تو بغل نباشه گریه میکنه

پسر من از دوازده شب تا هشت صبح خدا شاهده جیغ و گریه میکرد 

تا چهار ماه

یعنی فقط اهالی خیابون چهار پنج بار پلیس فرستادن دیگ پلیسا مارو میشناختن

من و همسرم دوتایی بیدار میموندیم راه میبردیم 

چقدررر دکتر چقدرر دارو دادیم افاغه نکرد 

فقط همه دعا میکنن این بچم که تو راهه اروم باشه🤣🤣