2777
2789
عنوان

خستمممم پسرم نمیخوابه

203 بازدید | 34 پست

پسرم یه ماهشه 

شیرشو دادم 

پوشکشم عوض کردم  الانم رو پامه اما چشماش از منم بازتره 

چرا نمیخوابههههههه 

خستممممم خوابم میاد

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گهواره بگیر براش  

کاش از اول براش می خریدم  50درصد راحت شدم 

البته نَنو انگار بهتره آرومتر میخوابن

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
2805
خوب یک ساعت دیگع میخوابه همراهش بخوابمن این کار رو میکردم راستی کنارت میوه چیزی بگذار قبل خوابیدن بی ...

مشکلم همینه مه به زور یه چیزی میخورم دیگه همیشه هم فشارم پایینه …یکم دیگه نخوابه میدم شوهرم  من برم بخوابم 😂

گهواره بگیر براش کاش از اول براش می خریدم 50درصد راحت شدم البته نَنو انگار بهتره آرومتر میخوابن

رو سیسمونیش هم گهواره گرفتم هم ننو  اما تا رو هرکدوم میزارم گریه میکنه 

امتحان کردم اروم هست اما نصمیم به خواب نداره

من خودم خوابم نیاد اهنگ پلی میکنم هنوزم که هنوزه زود خوابم میگیره با این روش

●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد
من خودم خوابم نیاد اهنگ پلی میکنم هنوزم که هنوزه زود خوابم میگیره با این روش

اره عزیزم قبلا میخوابید با اهنگ‌ اما الان تصمیم گرفته دهن منو صاف کنه فهمیده خستم😂

اره عزیزم قبلا میخوابید با اهنگ‌ اما الان تصمیم گرفته دهن منو صاف کنه فهمیده خستم😂

خب تو هم ی ریمیکسش رو دانلود کن بندری بخونه خودش خسته میشه میخابه

خب تو هم ی ریمیکسش رو دانلود کن بندری بخونه خودش خسته میشه میخابه

بندری بزارم که خواب خودم میپره 😂😂😂 

منتظرم تا ۸:۳۰ بشه شوهرمو بیدار کنم . اون‌ییجاره هم دیشب از دست این نتونست بخوابه الان یکم خوابیده 

بندری بزارم که خواب خودم میپره 😂😂😂 منتظرم تا ۸:۳۰ بشه شوهرمو بیدار کنم . اون‌ییجاره هم دیشب از دس ...

خودت که با یه تلنگر راحت میخوابی منم نگفتم خودتم گوش کن بغل گوشش بزار فکر کنه یکی داره لا لایی میگه

رو سیسمونیش هم گهواره گرفتم هم ننو اما تا رو هرکدوم میزارم گریه میکنه

ای وای  

بچه ها معمولا دوست دارن

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
2810