2777
2789

به نظرم پرینت نگیر فعلا یه مدت صبر کن ببین چی میشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
مگه فرقی داره کی اول زنگ زده ؟؟مهم اینه در حد یه سلام خسک و خالی تو بگو باهم حرف زدن بقیه اش دیگه اص ...

آره خب اگه شوهرم رنگ زده باشه 

به شعور من توهین کرده ،،،،منو به هیچ جاش حساب نکرده ،،،،،

دلم میخواد ابذوش رو ببرم که چرا منو مسخره کرده !!!!

یعنی اینقد منو مسخره کرده ؟؟؟؟؟؟بعنی اینقد منو حساب نیاورده

از دیروز دعوا داریم 

زنگ خواستم بزنم داییش بگم ،،،خودش رو کوبید اینور و اونور که آبروم رو نبر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

اگه قصد موندن تو این رابطه رو داری دیگه پرینت معنی نداره درضمن با اپ همراه من به راحتی میتونی پرینت بگیر نیاز نیست جایی بری یک دقیقه گوشیش رو بگیر برو تو اتاق در قفل کن اپ نصب کن ریز مکالماتش رو چک کن حتی لازم نیست بهش بگی

اول این که باید بشینی دقیق و منطقی فکر کنی ببینی چی میخوای دقیق دقیق نه با احساستو با غرورتو با این حرفا . با منطقت بشین فکر کن ببین ته این ماجرا میخوای چی بشه . اگر میخوای تهش بری بیرون از زندگی و دیگه نمیتونی که بتازون و همه کار بکن پرینت بگیر پیگیر بشو همه چی . ولی اگر میخوای حتی یه دلیل واسه موندن پیدا کنی و بمونی همین الان نرو جلو چون میری جلو هزارتا پل دیگه جز این هم خراب میکنی اون وقت موندنه دیگه ازارش بیشتر میشه . من فکر میکنم شما دنبال یه دلیلی که بمونی که هی میگی کی اول زنگ زد کی اخر . چون از نظر منطقی زیاد فرقی نداره به حال موضوع . بمون ولی شرط و شروط بذار براش . ان شا الله که اونم پای حرفش بمونه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
آره خب اگه شوهرم رنگ زده باشه به شعور من توهین کرده ،،،،منو به هیچ جاش حساب نکرده ،،،،،دلم میخواد اب ...

در هر دو حالت اینکارو کرده 

شما اگه نمیخای باهاش زندگی کنی کارتو بکن 

چه شوهرت زنگ زده چه اون خانم در هر دو حالت شوهر ببخشید عوضیتون نشسته حرف زده باهاش بازم توفیری تو اصل داستان نمیکنه جانم 

مهم اینه که اتفاق افتاده

من هیچ وقت برای شروعش کسی رو قضاوت نمیکنم

چون برای هممون ممکنه پیش بیاد

همونطور که برای خودم و خواهرم و دخترخاله ام پیش اومد

مهم این هست که توی نطفه خفه بشه

ادامه پیدا نکنه

یه نه محکم گفته بود

قضیه جمع بشه

وگرنه یه وقتی آدم ناخواسته میفته تو دل یه ماجرا

مثلا دختر خاله ام یک شماره رو اشتباهی گرفت و اون طرف پاپیچ شد که چه اشتباه قشنگی!! 

مهم این بود که دخترخاله ام محکم وایساد و تهدیدش کرد و تموم

اگه از پرینت میترسه پس حتما تماس از جانب خودش بوده 

تصمیم بگیر ببین اگه تماس اول از جانب همسرت بوده چیکار میکنی جدا میشی یا میبخشی 

اگه جوابت بخشش هست بعد دنبال پرینت نرو و همون اول ببخش

اگه بخوام پارسال رو ببخشم این چند مدت رو چه جوری ببخشم اگه شوهر بهش زنگ زدن باشه ؟؟؟؟واقعا به غرورم ...

به همین راحتیا نبخش حتما تضمینی چیزی ازش بگیر مثل وکالت طلاق یا خونه بزنه به نامت تا یه ترسی واسه از دست دادنت داشته باشه بفهمه دفع دیگه نمیبخشیش

2810