دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من زندگی شادی ندار طلاق پدر و مادرم تج.اوز که هیکس حرفم باور نکردبهزیستی و تیمارستان که بی گناه بودم ...
تو میتونی ادامه بده. افسردگی یه بیماریه، اگه ضعیف باشی از یه جایی به بعد خودکشی میکنی. اونایی که قوین برا شکستش بیشتر زجر میکشن چون مجبورا سالها باهاش بجنگن. این بیماری یه نقطه اوج داره، جایی که واقعا میخوایی خودتو تیکه تیکه کنی ، نمیتونی نفس بکشی، به پوچی میرسی، ناامید ، پرخاشگر، گریه، لذت نبردن از هیچی و بی حسی و... اما از یه جایی به بعد شکست میخوره و تموم میشه.
راهش اینه که کارت رو ول نکنی، درستو بخونی، بعد که درست تموک شد یه کار بهتر پیدا کت، یه خونه جدا بگیر، ورزش کن، با رفیقات برو بیرون، سفر برو، رابطتو با خونوادت کم کن
اگه ماشین میزد بهم و میمردمم برام مهم نبود فقط رسیدن به اون مهم بود
ولی اون بعد خواستگاری کردن رفت بی خبر عقد کرد
صدت و امیدت و آرزو هات نزار برای کسی
نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم