2777
2789
ولی خب من التماسش میکردم به پاش افتادم

حتما راه نشونش میدادی

شاید میگفتی خدایا فلان شرایطو برا من ایجاد کن تا خوشحال باشم. فلان کار رو برام درست کن...

اصلا نباید راه نشون بدی. 

فقط اون چیزایی که گفتم رو با همون لحن رسمی مستقیما به خود خالق میگی.

کسی رو هم واسطه قرار نمیدی

اگه تو قنوت نمازشب بگی که خیلی عالی میشه چون اونجوری خیلی سریع وصل میشی

کلا شرایطش اینه

بدن و پوشش تمیز

لحن رسمی و بسیار محترمانه

نشون ندادن راه و چاه به خالق

الهی خدا به دلت و حالت آرامش بده .بعضی وقتا هیچ کاری برای حل مشکلات مون از دستمون برنمیاد فقط باید ن ...

الان بزرگ ترین مشکلم مادرمه اونو چجوری حل کنم وقتی الان بیخ گوش با خودش میخنده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید بهتره بدونی که داداشم میخواست این کار بکنه مادرمم خبر داره ولی انگار جوری رفتار میکنن هیچی به ه ...

چقدرمنی تو

منم داداشم

چراازوقتی این اتفاق افتاده انگاری سرخودم نیستم حالمم بده

منم همه فهمیدن ولی دم نزدن

شاید بهتره بدونی که داداشم میخواست این کار بکنه مادرمم خبر داره ولی انگار جوری رفتار میکنن هیچی به ه ...

میخوای به سزای عملش برسه برادرت؟

اگه میخوای باید بری سراغ دادگاه ماورایی و پرونده به جریان بندازی

چقدرمنی تومنم داداشمچراازوقتی این اتفاق افتاده انگاری سرخودم نیستم حالمم بدهمنم همه فهمیدن ولی دم نز ...

من مورد تجاوز یکی دیگه شدم به چشما مادرم نگا کردم گفتم مامان اینهههه ولی گفت تو داری دروغ میگی ابرومو نبر

حس میکنم خودم روانی تر از بقیم

درکتون میکنم،ولی همه راهکارها برای درست شدن زندگی را امتحان کنید،ما اومدیم امتحان وآزمون بدیم وبریم وپیمانه ترازو ها پیش خدا برای همه یکسان نیست.

برای همین خدا تو قرآن میگه به هیچکس به چشم تحقیر نگاه نکنید شاید او از شما بهتر باشه.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
2810