2777
2789
عنوان

کالری سوپ ورمیشل

52 بازدید | 5 پست

چرا کالری یه غذای یکسان تو سایتای مختلف متفاوته؟

دنبال کالری سوپ ورمیشل بودم تو یه سایت نوشت بود هر ۱۰۰ گرم ۹۸ کالری 

تو یه سایت دیگه نوشته بود هر ۱۰۰ گرم ۷۸ کالری

تو سایت دکتر کرمانی نوشته بود هر ۱۰۰ گرم ۱۵۰ کالری

الان دقیقا کدوم درسته؟ کالری سوپ ورمیشل چقدره؟؟؟؟😑😑😑

فک کنم باتوجه به میزان غلظت و روغنش متغیره کالریش

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منکه دیشب برنامه کالری شمارمو پاک کردم واقعا چرته تا حدود زیادی هم کالری ها دستم اومده و میدونم چقد و چیا بخورم کالری شماری ب قول تو واقعا چرته هر کجا یه چیز میزنه ! 

خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه😒🤭 

اها. مرسی گلی🌿

خواهش میکنم عزیزم

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
منکه دیشب برنامه کالری شمارمو پاک کردم واقعا چرته تا حدود زیادی هم کالری ها دستم اومده و میدونم چقد ...

نمیدونم واقعا،  من تازه رژیمم رو شروع کردم ولی اینکه برای یه غذا تو جاهای مختلف کالری های متفاوت نوشته ادم رو سردرگم میکنه😑