2777
2789
عنوان

درمورد تاپیک چهره بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 187 پست
اصفهانی هستی؟

اسی با کی داری حرف میزنی ؟ من همش به خودم میگیرم😐😭🤣

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره آره

دیدی چجوری به مادرشوهرم نگاه می‌کرد؟🤣

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
گفتم شاید بچه خواهر یا برادر باشه 🤣🤣نمیدونم چرا فکر کردم عکس پروف خودتی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ ...

😐😭🤦‍♀️😂🤣

2805

بچه ها واقعا حال و هوام عوض شد باهاتون حرف زدم چقد خوبین همتون مرسی ک بودین و دلگرمی دادین و نظراتتونو گفتین مخصوصااون مهربونایی ک دعای خیر کردن برا نی نی م😘❤

زیبایی هرکس با تفکرش نمایش داده میشه
آره دقیقا باتوام روعکس ریپلای میکنم پاک کردی خالی میاد😂

عه پس برم‌ ببینم کجاها ریپلای نداره کامنت هات معلومه با من بودی اونجا😐😂

من خودم ادم خوشگل از نزدیک ندیدم ک اونقدر ب چشمم بیاد بخوام چشمش بزنم 

واقعا نمیدونم نی نی سایتی ها چرا بدبختی هاشونو واسه تسکین دادن ب خودشون اینطوری تفسیر میکنن

ب ولله ک واسه هیچکس مهم نیستید

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...