2777
2789
عنوان

توسل به اهل بیت

110 بازدید | 17 پست

سلام دوستای گلم... 

من میخوام شکرگزار باشم

ولی ی دوره ی طولانی من اضطراب خیلی بدی داشتم، باعث شد تمرکزم بره روی نکات منفی هر چیزی تا در امان باشم خب. 

الان کم کم از اون اضطراب فاصله گرفتم اما عادتهای اون دوران هنوز با من هست هنوز گاهی تمرکزم روی چیزای منفی هست و نمی تونم شاد و شکرگزار باشم. 

احساس میکنم ناخوداگاهم عادت کرده و من به یک امداد غیبی نیاز دارم تا ناخوداگاهم رو از نو برنامه نویسی کنم. 

میخوام به اهل بیت توسل کنم

چی پیشنهاد میدین!؟ 

فقط دعای توسل بلدم🤣

یادت باشه هر نیت و حاجتی داری ائمه رو واسطه قرار بدی

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن خیلی خوبه⭐️در طول روز چند بار بگو خدایا کمکم کن⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱 بجز روغن همشون رو داروخونه داره emtehanejabr.blogfa.com

حدیث کسا 

دعای مقاتل ابن سلیمان 

دعای سریع الاجه امام علی 

زیارت عاشورا 

۱۰۰ مرتبه حمد هدیه ب خانم ام‌البنین بخون 

و تاپیک ولادت حضرت ابلفضلل العباس و تاپیک حاجت روایی و بخون عزیزم تو تاپیکهام 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حدیث کسا دعای مقاتل ابن سلیمان دعای سریع الاجه امام علی زیارت عاشورا ۱۰۰ مرتبه حمد هدیه ب خانم ام‌ال ...

با حدیث کسا و خانم ام البنین ارتباط برقرار نکردم تاحالا نمیدونم چرا. بقیه رو امتحان میکنم

همشون خوبن.منم الان دارم با گریه صداشون میزنم... حضرت فاطمه.. ابوالفضل العباس همشون خوبن..منم دعا کن حاجت بگیرم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
امام زمان و صدا زدی تا حالا ؟ قربونش برم الهی

با توسل بهشون بهتر شدم. راستشو بخواین وقتی لطف و مهربونیش رو دیدم دلم خواست به بقیه اهل بیت هم متوسل بشم تا در حین توسل، قلبم بهشون بیشتر گره بخوره

حدیث کسا دعای مقاتل ابن سلیمان دعای سریع الاجه امام علی زیارت عاشورا ۱۰۰ مرتبه حمد هدیه ب خانم ام‌ال ...

سلام عزیزم خوبی ؟ چیشد خاستگاره؟

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا